Intalnirea nikonistilor de Ziua Indragostitilor

Vreti sa le oferiti prietenilor vostri indragostiti imagini cu ei realizate de impatimiti ai fotografiei? Nimic mai simplu. Tot ce trebuie sa faceti este veniti impreuna cu ei duminica, 19 februarie, in parcul Herastrau la intalnirea nikonistilor, unde organizam o sesiune foto in natura cu ocazia sarbatorilor dragostei, Valentine’s Day si Dragobete.

muzeul satului bucuresti flori poze
de Dragobete la Muzeul Satului

Voi o sa va exersati abilitatile pentru fotografia de portret si veti avea posibilitatea sa testati obiective Nikon printre care si AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G, NIKKOR AF-S 50mm f/1.8G, AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR, iar cuplurile pe care le aduceti o sa primeasca pe mail zeci de fotografii profesionale cu ei.

Pe langa obiectivele mai sus mentionate, vom m­ai aduce si Nikon D7000 si rezistentul COOLPIX AW100. In plus, pentru cei care au un aparat Nikon 1, vom avea la noi si un adaptor FT-1 pe care sa il incerce.

Locul de intalnire este la gura de metrou de la Aviatorilor de langa Parcul Herastrau, pe 19 februarie, ora 10:00. De aici, o vom lua la pas prin parcul Herastrau in cautare de locatii foto ideale pentru portrete.

flanco.ro/

Va rugam sa anuntati participarea la intalnire pe Forum. Pe topicul dedicat puteti discuta direct cu organizatorii, puteti propune echipamente pe care doriti sa le testati si puteti discuta cu alti nikonisti despre echipamentele pe care le aduc. Aveti astfel sansa de a incerca aparatele, obiectivele sau accesoriile pe care le doriti si sa aflati pareri despre ele direct de la cei care deja le folosesc.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.