Manfrotto Befree Live 3Way trepied foto-video

Manfrotto Befree Live 3Way este cel mai nou trepied foto-video produs de firma italiană.

Manfrotto Befree Live 3Way trepied foto video cap fluid
Manfrotto Befree Live 3Way

După succesul înregistrat cu seria Befree foto și Befree Live dedicată video, Manfrotto lansează nouă serie Befree 3 Way.

Acest trepied foto-video Manfrotto Befree Live 3Way este cel mai compact și complex trepied foto-video dedicat atât fotografierii cât și filmării cu un aparat Mirrorless sau DSLR, recomandat oricărui utilizator ce dorește să aibă atât facilități de foto cât și de video complete și mai ales stabilitate maximă.

trepied foto video dslr mirrorless cap fluid
trepied foto-video – DSLR sau mirrorless

Trepied foto-video Befree Live 3Way este răspunsul tendinței de a utiliza o singură cameră Mirrorless atât pentru fotografie cât și filmare, dispunând de aceleași caracteristici tehnice și de versatilitate precum trepiedele Befree Live, diferența constă în capul foto-video hybrid.

Manfrotto Befree Live 3Way trepied foto video cap fluid vertical
cap fluid – miscare verticala

Capul foto-video permite obținerea unor mișcări fluide în timpul filmărilor și ajustarea frecției dar și poziționări pe tilt lateral și vertical necesare în fotografie.

Citește și: Sfaturi pentru a arata mai bine la urmatoarea videoconferinta

Noul trepied Manfrotto Befree Live 3Way, poate susține camere foto mirrorless cu obiective de până la 6kg. Fiind compact și destul de ușor, Befree Live 3Way este alegerea potrivită pentru călătorii sau filmări în locații.

Caracteristici trepied foto-video Manfrotto Befree Live 3Way:

•Susține: 6kg
•Greutate proprie: 2kg
•Înălțime maximă (coloană extinsă): 151cm
•Înălțime maximă (coloană strânsă): 132cm
•Înălțime minimă: 40cm
•Cap fluid video – are 3 bule nivel incluse
•Mișcări tilt lateral și vertical fixe: pentru fotografie portret sau fotografie
•Permite ajustarea frecției
•Husă inclusă

Oferă portabilitate maximă, datorită sistemului de culisare a picioarelor în jurul coloanei centrale, astfel capul video, cu mâner (Pan Bar) se “ascunde” discret făcând posibil transportul confortabil, în geantă inclusă în kit.

poza trepied aparat foto dslr mirrorless
Befree Live 3Way

Picioarele acestui trepied video Befree Live poate fi setat în trei unghiuri independente ale picioarelor, garantând astfel versatilitate pentru toate ideile creative care pot apărea în mediul outdoor.
Permite inclusiv lăsarea la sol a picioarelor, iar sistemul cu clapetă rapidă permite eliberarea și strângerea segmentele rapid.

ishoot.ro

Kit-ul include o plăcuță Manfrotto 200PL-PRO personalizată pentru a fi perfect compatibilă cu seriile Alpha 7 ( review Sony A7 III) și Alpha 9 și are elemente de design care se potrivesc cu design-ul camerelor Sony Alpha. Plăcută dispune de asemenea de un mecanism sigur de blocare pentru a împiedică aparatul foto să se desprindă din greșeală și este compatibilă Manfrotto RC2 și Arca.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Manfrotto Befree Live 3Way kit costă 1.272 lei. Pentru preț actualizat și promoții verifică la Photosetup sau la F64

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.