Microfoane Sony – ECM-W2BT wireless si ECM-LV1 lavaliera

Sony a anunțat adăugarea în portofoliul său a două noi microfoane – microfonul wireless ECM-W2BT compatibil Multi-Interface Shoe și microfonul stereo compact tip lavalieră ECM-LV1.

poza microfon wireless sony ECM-W2BT
Sony ECM-W2BT

Înregistrarea audio wireless de înaltă calitate cu zgomot redus și conexiune stabilă este posibilă datorită microfonului wireless ECM-W2BT, în special atunci când este utilizat împreună cu microfonul stereo de tip lavalieră ECM-LV1 și cu una dintre camerele[i] Sony cu interfață audio digitală.

poza sony zv-1 microfon wireless lavaliera
aparatura Sony – creatori de continut

Această combinație oferă soluția perfectă pentru a satisface nevoile vloggerilor din zilele noastre, ale creatorilor de conținut pe YouTube și ale creatorilor de conținut video care își doresc să beneficieze de sunet clar și de încredere pentru o gamă largă de medii, inclusiv de performanță stradală, recenzii de produse, recenzii culinare, vloguri de călătorie și multe altele.

Microfonul wireless ECM-W2BT permite înregistrarea sunetului digital cu zgomot redus prin conectarea receptorului la o camerăi foto compatibilă echipată cu o interfață audio digitală Multi Interface Shoe.

Microfon wireless Sony ECM-W2BT
Microfonul wireless ECM-W2BT

Semnalul audio de la ieșirea receptorului poate fi înregistrat direct în cameră fără a conecta un cablu audio extern. În plus, modelul ECM-W2BT a fost complet reproiectat pentru o calitate ridicată a sunetului, utilizând o capsulă avansată de microfon omnidirecțională pentru a capta un sunet clar, din orice direcție. Modelul ECM-W2BT permite, de asemenea, o flexibilitate sporită a înregistrării audio prin creșterea stabilității conexiunii wireless dintre microfon și receptor, chiar și atunci când apar obstacole sau în medii aglomerate cu activitate wireless suplimentară.

poza microfon wireless sony ECMW2BT
Sony ECMW2BT

În locații cu vizibilitate bună, comunicarea este posibilă pe o distanță de până la 200m, crescând semnificativ flexibilitatea înregistrării audio. Mai mult, noul codec Qualcomm® aptX™ Low Latency[ii] oferă atât înregistrare audio de înaltă calitate, cât și latență scăzută.

fotografie microfon wireless Sony ECMW2BT
microfon wireless

Microfonul wireless ECM-W2BT oferă, de asemenea, libertate creativă absolută, datorită funcțiilor sale de captare a sunetului. Trei moduri de înregistrare a sunetului – modul MIC, modul MIX și noul mod RCVR – permit utilizatorului să înregistreze atât conținutul audio principal, cât și sunetul ambiental în funcție de preferințele dorite. Modul MIC va capta numai semnalul audio de la emițătorul microfonului, astfel încât să înregistreze doar sunetul emis de subiect.

photosetup.ro

Modul RCVR preia numai sunetul de la microfonul intern al receptorului, astfel încât utilizatorul să se poată înregistra pe el însuși. Modul MIX mod preia atât transmițătorul, cât și receptorul audio, util atunci când se dorește înregistrarea sunetului emis atât de subiect, cât și de utilizator. Microfonul ECM-W2BT suportă ieșire audio stereo și un mini-jack stereo extern de 3.5mm pentru a permite captarea sunetului stereo, astfel încât acesta să poată fi utilizat în combinație cu un microfon stereo compact de tip lavalieră, precum ECM-LV1, ca un microfon discret, care se poate atașa cu ușurință de hainele subiectului pentru înregistrarea sunetului într-un mod și mai realist. Întrucât receptorul este echipat cu ieșire audio de 3.5mm, modelul ECM-W2BT poate fi utilizat și pe camerele care nu sunt compatibile cu Multi Interface Shoe.

Citește și: Sony ZV-1 review compactul pentru vlogging si nu numai

Pentru medii de înregistrare dificile, microfonul fără fir ECM-W2BT include o funcție cu rol de atenuare. Utilizatorul poate selecta unul dintre cele trei niveluri de atenuare, în funcție de volumul sursei de sunet, pentru a înregistra sunete excesiv de puternice la un volum mai mic, pentru a înregistra sunete puternice cu amplificarea notelor care se aud mai încet, dar și pentru a înregistra optim sunete care sunt, pur și simplu, mai puternice. Modelul ECM-W2BT include, de asemenea, protecție împotriva vântului utilă în special la înregistrarea în aer liber. Când este necesară o utilizare de lungă durată, funcția de gestionare a bateriei cu ajutorul camerei și alimentarea din Multi Interface Shoe, permit utilizatorului să folosească receptorul până la nouă ore[iii].

fotografie microfon extern wireless sony
ECM-W2BT

Pentru o referință ușoară, ECM-W2BT include un LED LINK care pentru a verifica starea comunicării dintre microfon și receptor și o un LED POWER pentru a verifica foarte ușor nivelul de încărcare al bateriei. În plus, este prevăzut un suport de protecție conector pentru interfața patinei de accesorii Multi Interface Shoe, care poate fi utilizat pentru a transporta receptorul și microfonul ca o pe o singură unitate sau poate fi, de asemenea, folosit ca stand pentru microfon, pentru o poziționare stabilă în timpul interviurilor sau altor utilizări statice.

poza microfon lavaliera sony ECM-LV1
Sony ECM-LV1

Microfonul stereo compact tip lavalieră ECM-LV1 permite, de asemenea, captarea sunetului de înaltă calitate, într-un un design compact pentru transport ușor și confort în timpul înregistrării.

poza microfon lavaliera paravant sony ECM-LV1
microfon lavaliera ECM-LV1 – paravant

ECM-LV1 include paravânt pentru reducerea suplimentară a zgomotului, iar clema rotativă de 360 de grade permite, de exemplu, atașarea orizontală pe o cravată sau atașarea verticală la un buzunar, cu microfonul așezat la același unghi. Alimentarea acestui microfon se face prin conectorul microfonului.

Abonează-te la blog. Aș vrea să îți pot trimite notificări de câte ori public un articol. Îți mulțumesc pentru abonare!

Preț microfoane Sony

Microfonul wireless ECM-W2BT va fi disponibil începând cu luna aprilie a acestui an la un preț aproximativ de 1200 RON, iar microfonul stereo compact de tip lavalieră ECM-LV1 va putea fi achiziționat, de asemenea, din luna aprilie 2021, la un preț aproximativ de 200 RON. Cele două modele vor fi disponibile în magazinele retailerilor parteneri Sony.

Pentru preț actualizat verificați la eMagF64Photosetup .

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

[i] Accesați https://www.sony.net/dics/w2bt/ pentru o listă completă a modelelor compatibile. Este suportat și semnalul audio analogic, dar se recomandă utilizarea cu semnal audio digital. Pentru utilizare cu un dispozitiv care acceptă interfața audio digitală, reglați comulatorul DIGITAL/ANALOG de pe microfonul wireless ECM-W2BT la DIGITAL.

[ii] Qualcomm aptX este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialeror sale. Qualcomm este marcă înregistrată Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte țări. aptX este marcă comercială a Qualcomm Technologies International, Ltd., înregistrată în Statele Unite și alte țări.

[iii] În funcție de cameră, alimentarea e posibil să nu fie furnizată prin intermediul Multi Interface Shoe. Pentru camerele compatibile, vă rugăm să consultați link-ul: https://www.sony.net/dics/w2bt/

One thought on “Microfoane Sony – ECM-W2BT wireless si ECM-LV1 lavaliera”

  1. Trebuie să am grijă să nu ies din casă nefardată. Nu se știe când mă ia un vlogger la ochi. 🙂 Când văd gadget-urile astea mai că-mi pare rău că nu mai am 20 de ani. Tare mi-ar fi plăcut să experimentez vlogging-ul, mai ales că apar atâtea dispozitive interesante, care-ți fac munca mai ușoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.