Next Generation Models 2008

Luni 24 noiembrie 2008 la Sala Atelier a Teatrului National Bucuresti a avut loc a cincea editie a Next Generation Models.

Campania de scouting pentru editia de 2008 s-a desfasurat in cele mai importante orase din tara: Timisoara, Cluj, Suceava, Iasi, Sibiu, Brasov, Bacau, Focsani, Pitesti, Craiova, Ploiesti, Giurgiu, Constanta si Targoviste.

Cele mai promitatoare 13 concurente au participat la finala din 24 noiembrie de la Teatrul National Bucuresti- Sala Atelier.

Iar castigatoarea de acest an a fost: Ioana T.

Concurentele au prezentat tinute semnate de designeri cu renume in moda romaneasca: Adrian Oianu si Wilhelmina Arz.
De asemenea au fost prezentate in premiera colectiile tinerilor designeri Ludmila Corlateanu si Mirela Diaconu, Best Management Model fiind unul dintre liderii promovarii tinerilor designeri.

Next Generation Models, este un produs fashion marca Best Management Model, fiind cea mai importanta campanie de scouting de modele din Romania, lansata in scopul de a descoperi tinerele talente din lumea modei.
Castigatoarele editiilor precedente ale concursului Next Generation Models au confirmat titlul obtinut de “cel mai bun tanar model” prin colaborarea cu agentiile partenere din Milano, Paris si New York: 2004 Madalina Draghici, 2005 Alexandra Minca, 2006 Loredana Dinita si 2007 Iulia Basaraba.

Fotografiile de la eveniment se pot vedea la Galeria Foto.

fotostefan

One thought on “Next Generation Models 2008”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.