OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL

OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL este dedicat tuturor categoriilor de vehicule si pentru prima data in Romania masini, motociclete si atv-uri vor concura in acelasi timp oferind publicului un show unic.

OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL_16

Dar faptul ca duelul direct al concurentilor de la auto, moto, atv si quad au avut loc in acelasi timp nu mi s-a parut o idee prea buna, pentru ca se creea confuzie. In plus au fost si intarzier fata de programul oficial.

Locul desfasurarii a fost spatiul din spatele Palatului Copiilor din Bucuresti.Organizatorii s-au gandit la siguranta publicului, dar mi s-a parut ca au exagerat instalnad acele garduri foarte inalte.

OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL_14

JULIEN DUPONT star mondial in lumea freestyle si a trialului moto a fost invitatul special la “OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL”. Cunoscut in intreaga lume pentru cascadoriile urbane pe care le face cu motocicleta in cadrul proiectului Ride the World, Julien este pregatit sa demonstreze ca se poate merge pe motocicleta peste orice obstacole. Si chiar ne-a demonstrat acest lucru urcandu-se pe un rezervor urias si pe topoganul din spatele Palatului Copiilor:

OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL_20
OFFROAD ARENA SYNCRON TRIAL_22

Alte imagini de la eveniment la Galeria Foto.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.