Marsul pe motociclete Ride Pink – foto-video

Asociația Femeilor Motocicliste a organizat duminică, 23 octombrie 2022, un marș pe motociclete, în cadrul campaniei „Ride Pink”, ce are ca scop susținerea femeilor ce se luptă cu cancerul mamar și al aparținătorilor acestora.

poza Marsul pe motociclete Ride Pink bucuresti gara baneasa
Marsul pe motociclete Ride Pink

Asociaţia Femeilor Motocicliste din România, marș de conștientizare a cancerului de sân

poza sutien roz motocicleta ride pink mars
Pink Ride – Luna Internaţională a Conştientizării Cancerului Mamar

Asociaţia Femeilor Motocicliste din România, alături de Vespa Club Bucureşti, a organizat duminică, 23 octombrie, în Capitală, marşul anual caritabil şi de conştientizare Ride Pink.

poza fata motorscuter roz mars Ride Pink
Ride Pink – Bucuresti 2022

Această asociație marchează în acest fel, pentru a doua oară consecutiv, Luna Internaţională a Conştientizării Cancerului Mamar.

poza casca motociclist Marsul pe motociclete Ride Pink
Mars pe motociclete Ride Pink
dus cu vaca poza abtibild vaca punkista
vaca punkista

motoechipat.ro

poza motoscuter fata mars ride pink
ride pink

Marşul Pink Ride, la care au participat motocicliste şi scuteriste din România, îşi propune creşterea nivelului de conştientizare asupra cancerului de sân, cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancer la femei şi principala cauză de deces prin cancer la femeile din Europa, potrivit Societăţii Europene de Oncologie Medicală.

poza sutie roz mototcicleta mars constientizare cancer san
mars constientizare cancer de san

Prin această acţiune caritabilă şi de conştientizare, se doreşte scoaterea în evidenţă a importanţei depistării precoce a cancerului de sân, dar şi a susţinerii femeilor care au primit acest diagnostic şi a apropiaţilor acestora, care au nevoie la rândul lor de resurse pentru a le putea fi alături.

poza pregatiri Marsul moto Ride Pink bucuresti
pregatiri Marsul moto Ride Pink
foto fatat roz motoscuter Marsul moto Ride Pink bucuresti
pregatiri Pink Ride

Traseul marșului motociclistelor și motocicliștilor a fost următorul: platoul din fața Gării Băneasa – Șos. București-Ploiești – Piața Presei Libere – Bd. Regele Mihai I – Arcul de Triumf – Șos. Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Pod Națiunile Unite – stânga Splaiul Independenței – dreapta Str. Halelor – stânga Splaiul Independenței – dreapta Splaiul Unirii – Piața Unirii – Bd. I.C. Brătianu – Piața Universității – Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Piața Romană – Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – dreapta Bd. Regele Mihai I – Piața Presei Libere – Șos. București-Ploiești – punct final gara Băneasa.

Video Marsul pe motociclete si motoscutere Ride Pink:

Asociaţia Femeilor Motocicliste este divizia din România a Women International Motorcycle Association (WIMA), o asociaţie internaţională de femei motocicliste, fondată în anii ’50, prezentă în aproape 40 de ţări, pe șase continente.

Citește și: Idei cum sa iti faci un CV video

WIMA (Women’s International Motorcycle Association) salută orice motociclistă sau femeie interesată de motociclism, indiferent de vârstă, nivelul de experiență, naționalitate, religie, apartenență politică, orientare sexuală, ocupație.

poza casca motocicleta desenata decoarata funda roz
Asociaţia Femeilor Motocicliste din România, marș de conștientizare a cancerului de sân

De 70 de ani spiritul WIMA este îmbrățișat de membrele din 40 de țări, printre care și România care, în acest moment, este una din cele mai noi divizii si cu siguranta printre cele mai dinamice.

Obiectivele WIMA sunt strâns legate de promovarea motociclismului în rândul femeilor, de susținerea progresului și activităților conexe în domeniul moto și prieteniei între pasionatele de motociclism din întreaga lume.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

#WimaRomania #PinkRide #WIMASisterhood

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.