Pentru Nikonisti !

Nikonisti.ro va invita sa participati la concursul “Se cauta fotografia lunii”

Concursul este impartit in 12 etape. Fiecare corespunde unei luni a anului si este tratata in mod separat de celelalte etape. Astfel, in fiecare dintre ele, un juriu format din doi fotografi profesionisti utilizatori de echipament foto Nikon va desemna un castigator. Acesta va primi doua premii: Premiul lunii, care va consta in aparatura Nikon, si Premiul special Nikon, care va oferi posibilitatea castigatorului de a isi publica fotografia in calendarul Nikon 2010.

In concurs vor putea fi inscrise doar fotografii realizate cu aparatura Nikon. De asemenea, este interzisa alterarea in vreun fel a imaginilor originale prin postprocesare. Chiar daca unii dintre participanti ar putea fi nemultumiti de acest impediment, il justificam prin dorinta de a evidentia atat calitatea fotografiilor realizate cu echipamentul foto Nikon, cat mai ales talentul fotografului, care poate face diferenta intre o fotografie buna si una exceptionala.

Va asteptam asadar sa ne trimiteti maximum o fotografie pentru fiecare dintre cele 12 etape pe adresa de e-mail nikonexpo@skin.ro.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.