Popular Photography Awards 2015: Epson SureColor P600, cea mai bună imprimantă foto a anului

Epson Sure Color P600 a fost votată drept cea mai bună imprimantă foto a anului de către editorii și jurnaliștii Popular Photography, celebra publicație americană destinată industriei fotografice, fondată în 1937.

imprimanta foto a3+ Epson Sure Color P600
Epson Sure Color P600

Epson SureColor SC-P600 este o imprimantă rapidă, flexibilă şi ușor de utilizat, care produce printuri foto profesionale de calitate superioară la dimensiuni de până la A3+. Imprimanta combină calitatea superioară, productivitatea ridicată şi conectivitatea wireless într-un echipament compact şi accesibil.
SureColor SC-P600 utilizează noile cerneluri Epson UltraChrome HD şi Vivid Magenta pentru a furniza printuri de cea mai bună calitate, iar la data publicării acestei informaţii imprimanta avea un preţ de 3.600 lei.

„Păstrând în același timp cele mai bune caracteristici ale predecesorului său, Stylus Pro R3000 (cum ar fi mecanismele de alimentare cu hârtie și capacitatea cartușelor de cerneală), Epson SureColor P600 pune la dispoziția utilizatorilor noul set de cerneluri UltraChrome HD și oferă dimensiuni extinse pentru imprimarea din rolă (cu o lungime de până la 327 cm). Un lucru notabil, acest model a introdus un ecran tactil de 6,8 cm, ușurând semnificativ navigarea printre opțiunile din meniu”, notează editorii de la Popular Photography.

De asemenea, în luna aprilie a acestui an, Epson SureColor P600 a fost desemnată „Cea mai bună imprimantă foto”, în cadrul premiilor Asociației Publicațiilor Tehnice de Fotografie (TIPA) pentru anul 2015, pe baza voturilor editorilor și jurnaliștilor celor mai importante publicații foto din lume.

Cele două distincții certifică succesul brandului Epson în îndeplinirea angajamentului de a oferi produse fiabile și de calitate, pe care consumatorii le pot utiliza cu încredere.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.