SanDisk Industrial si Automotive – doua noi serii de carduri de memorie

SanDisk a lansat seriile de carduri SD şi microSD din clasele Industrial şi Automotive, capabile de a opera la temperaturi extreme, dispun de tehnologii de autodiagnostic, integrează standardul AEC-Q100 3 şi se conformează standardului UHS-I, Speed Class 10, U1.

poza carduri de memorie rezistente temperaturi extreme SanDisk Industrial si Automotive
SanDisk Industrial si Automotive

Indiferent dacă lucrezi în mediul enterprise sau îți place să faci fotografii în condiții extreme, noile soluții de stocare, Industrial și Automotive, de la SanDisk merită toată atenția.

Pentru ca destinația lor să fie cât mai evidentă, noile carduri anunțate de către compania deținută de Western Digital, au fost grupate în două categorii cu denumiri sugestive: Automotive și Industrial (care are și varianta XI). Deși există diferențe de funcționalitate, toate au în comun abilitatea de rezista la variații semnificative de temperatură, de la -40 / -25 de grade Celsius până la 85 de grade Celsius.

poza carduri memorie rezistente temperaturi scazute ridicate SanDisk Industrial SanDisk Automotive
SanDisk Automotive

Seria Automotive este destinată folosirii în autoturisme (mp3 playere, camere auto DVR, etc), drone şi alte dispozitive mobile:
– tehnologie AEC-Q100 grade 3
– temperaturi de lucru: -40°C şi +85°C
– viteză de citire 80 MB/sec şi de scriere de până la 50 MB/sec
– capacităţi între 8 şi 64 GB, format SDXC și SDHC

photosetup.ro

Seria de carduri Industrial – dedicate mediului industrial, dar nu numai (de exemplu pot fi folosite în camere de acțiune, cum este GoPro Hero 6 sau drone):
– tip de card în format SDXC şi microSDXC
– temperaturi de lucru: -25°C – +85°C
– viteză de citire 80 MB/sec şi de scriere de până la 50 MB/sec
– capacităţi între 8 şi 128 GB

poza foto card memorie rezistent temperatura scazuta ridicata SanDisk Industrial
SanDisk Industrial

Seria de carduri Industrial XI poate lucra la temperaturi de lucru: -40°C şi +85°C; în rest, are proprietăţi similare cu seria Industrial.

Dacă vrei să verifici stabilitatea datelor stocate pe noile carduri, poți funcția Health Monitor Status. Dacă respectiva funcție este suportată și de echipamentul gazdă, îți permite să vezi în permanență evoluția spațiului de stocare, nivelul de performanță și nu numai.

Vă recomand să citiți: SanDisk Ultra MicroSDXC UHS-I 400 GB

Se pare că noile tipuri de carduri SanDisk Industrial si Automotive au fost deja distribuite către producătorii OEM şi vor fi disponibile pe piaţă din octombrie 2017. Deocamdată nu sunt informații legate de preț

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.