Seminar foto plane spotting

Sambata, 7 iulie 2012, sunteti invitati la un workshop de fotografiere a avioanelor in zbor, sau aircraft spotting.

plane spotting
aircraft spotting

Acesta va fi sustinut de fotograful Alex Conu, care va demonstra celor prezenti cum se pot realiza astfel de cadre cu un aparat Nikon D4> si un obiectiv Nikkor 400mm f/2.8.

Workshop-ul va avea loc de la ora 10 pe aeroportul din Tuzla, judetul Constanta, acolo unde participantii vor putea fotografia diverse tipuri de aparate de zbor si vor putea sa invete tehnicile necesare realizarii imaginilor de tip aircraft spotting.

Pentru a va inscrie la acest workshop trebuie sa accesati www.nikonisti.ro/comunitate. Veti primi un e-mail de confirmare al inscrierii pe adresa de mail inscrisa in contul dumneavoastra de pe www.nikonisti.ro. Locurile sunt limitate.

Cei care au primit mail de confirmare a inscrierii sunt rugati sa se prezinte sambata, 7 iulie, ora 9:30, la magazinul Yellow Store Constanta din centrul comercial Maritimo, Bd. Aurel Vlaicu 220, de unde se va organiza plecarea catre aerodrom. Transportul este gratuit.

sportmaniac.ro

Participantii sunt rugati sa se echipeze cu aparate foto si trepied. Fotografiile realizate in cadrul workshop-ului vor fi jurizate de catre organizatori, cea mai interesanta fotografie va fi premiata cu un zbor de agrement de 30 de minute, oferit de Regional Air Services.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.