SIAMB 2012

Pana duminica 8 aprilie pasionatii de auto-moto pot merge la SIAMB 2012, un salon auto in miniatura, in fata Parlamentului ( Casa Poporului) din Bucuresti. SIAMB nu trebuie confundat cu SAB sau cu SIAB !

salon auto
catherman

Am spus ca SIAMB, adica Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti, este un salon in miniatura pentru ca, desi avem patru premiere: Opel Ampera, Mercedes-Benz Clasa A (prototipul), Ford Ranger,Isuzu D-Max, totusi lipsesc conctructori importanti: Dacia, Renault, Volkswagen, Audi, BMW, Fiat, Alfa Romeo, Honda, Hyundai, Mazda, Toyota, Porsche, Maserati, Ferrari, etc.

salon auto
opel ampera
a class
mercedes bens a class

Organizatorii au pus la dispozitia vizitatorilor o zona destinata divertismentului, pe scena ridicata in cortul special amenajat va canta pe parcursul celor cinci zile de expozitie Loredana si Andreea Banica. In plus puteti participa la o tombola care pune la bataie doua premii interesante: 1.000 de litri de combustibil si un test-drive cu un Lamborghini alaturi de Gina Pistol.

Nici amatorii de motociclete nu au fost uitati, eivor avea ocazia de a regasi la SIAMB modele ale marcilor Ducati, Triumph, Suzuki, Kawasaki și Yamaha.

motocicleta
ducati streetfigher

Alte imagini de la eveniment la Galeria Foto.

fotostefan

5 thoughts on “SIAMB 2012”

  1. Slabut ca numar de marci, sincer cred ca vad mai multe ,,noutati” la autovit, dar pentru 15 lei merita o vizita si prin cortul salonului auto :)) SIAB..cred ca-i prea pompos, parerea mea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.