Sony α77 şi Sony α65 – performanţe îmbunătăţite prin actualizarea firmware-ului

Noul update de firmware 1.05, disponibil din 29 martie, aduce o serie de optimizări pentru camerele cu oglinzi semitransparente Sony α77 şi α65.

sony alpha 77
sony alpha 77
alpha 65
sony alpha 65

Pe lângă sensibilitatea mai ridicată, actualizarea îmbunătăţeşte operabilitatea camerelor şi oferă o compatibilitate extinsă cu obiective A-mount de la Carl Zeiss şi Sony.

Umbrele şi reducerea distorsiunilor optice

Ambele camere foto au acum capacitatea de a corecta în mod inteligent vignetarea optică şi distorsiunile cromatice laterale pentru 11 obiective A-mount şi încă şase modele care devin acum compatibile:

· SAL-24F20Z (Carl Zeiss)

· SAL-85F14Z (Carl Zeiss)

· SAL-135F18Z (Carl Zeiss)

· SAL-70300G (Obiectiv G)

· SAL-35F18

· SAL-50F18

Procesare mai rapidă

Operabilitatea ambelor camere este îmbunătăţită cu o serie de caracteristici care facilitează o manevrare mai rapidă şi uşoară.

· Auto review-ul este mai rapid, mesajul “procesare” nemafiind vizibil

· Timpul între power switch operation şi power off este mai scurt

· Timpul de răspuns al panourilor de control a fost îmbunătăţit

Autofocus şi precizie

Acurateţea autofocusului este îmbunătăţită în momentul în care utilizatorul focalizează scene cu contrast mare între obiecte (pentru modelul Sony α77). În plus, viteza de focalizare este mai mare pentru ambele camere în momentul în care acestea folosesc obiectivul super telefoto SAL500F40G 500mm F4 G SSM, recent anunţat. Utilizatorii pot focaliza mai repede atleţi, spre exemplu, animale sălbatice în mişcare sau alte subiecte aflate la distanţă cu acest obiectiv luminos, disponibil exclusiv la comandă.

Versiunea firmware 1.05 pentru camerele foto Sony α77/α65 cu oglinzi semitransparente este disponibilă gratuit pentru utilizatorii înregistraţi, începând cu 29 martie 2012: pentru modelul α77, pentru sistemele de operare Windows şi pentru sistemele Macintosh, şi pentru modelul α65, pentru sisteme de operare Windows şi Macintosh.

fotostefan

One thought on “Sony α77 şi Sony α65 – performanţe îmbunătăţite prin actualizarea firmware-ului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.