Sony lansează noua serie de Blu-ray Disc Playere

Te bucuri de divertisment de calitate și de o gamă variată de servicii video online cu noile Blu-ray Disc Playere Sony. Inspirat din forme geometrice ce completează televizorul, designul acestora le fac potrivite în orice tip de spațiu.

blu-ray disc player Sony BDP-S1500
Sony BDP-S1500

• Acces la o serie variata de servicii de video online
• Streaming online fluid si stabil datorita functiei avansate Wi-Fi
• Acces usor la continut si servicii prin noua interfata ce poate fi personalizata
• Design minimalist si cea mai rapida pornire
• Transpunerea continutului din telefon, direct pe ecranul televizorului prin functia Screen Mirroring

Te bucuri de o gamă extinsă de servicii de streaming online, ca YouTube, Euro News, BBC iPlayer, Berlin Philharmonic. Calitatea redării conținutului video online a fost îmbunătățită prin utilizarea celei mai noi tehnologii Multi Input Multi Output (MIMO), care asigură o conexiune fluidă și stabilă, fără interferențe, oriunde în casă.

sony BDP-S1500
sony BDP-S1500

În modul Super Quick Start, pornirea noilor Blu-ray Disc™ Playere Sony durează mai puțin de o secundă, pentru că încărcarea conținutului de pe disc sau a conținutului online este mai rapidă. Noua interfață afișează în cel mai intuitiv mod aplicații și serviciile de conținut și o poți personaliza pentru a afișa așa cum vrei conținutul preferat.

sony BDP-S4500
Sony BDP-S4500

Colecția ta de filme sau concerte stocată pe discuri Blu-ray este afișată fără cusur, cu o mulțime de detalii și culori vibrante. Datorită extinderii suportului pentru o paletă variată de codecuri audio și video, te poți bucura acum de și mai mult conținut la o calitate excelentă. Totodată, dispozitivele pot simula imagini 3D convertite din orice tip de conținut 2D: tot ce trebuie să faci este să folosești ochelarii 3D din pachetul televizorului pentru a te bucura o experiență imersivă.

Vrei să vezi pe ecranul generos al televizorului conținutul pe care îl ai pe smartphone sau pe tabletă? Funcția Screen Mirroring disponibilă pe toate playerele te ajută să transmiți instantaneu fotografiile preferate sau filmele înregistrate cu camera dispozitivului mobil direct pe orice televizor.

Descarcă aplicația Sony TV SideView (disponibilă pentru Android sau iOS) pentru a te bucura și mai mult de noul Blu-ray Disc™ Player pe care îl poți controla direct din smartphone.

Blu-ray Disc Playere Sony
Blu-ray Disc Playere Sony

Noile Blu-ray Disc™ Playere Sony vor fi disponibile în magazinele din Europa începând cu luna februarie a acestui an.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.