Sony NEX-3N – mirrorless APS-C entry-level compact şi uşor

Sony a lansat astăzi un nou aparat foto din gama mirrorless numit NEX-3N.Acest Sony NEX-3N înlocuieşte modelul NEX-F3 lansat acum aproape un an.

sony nex-3n
NEX-3N

Auto-portretele nu au fost nicicând mai simplu de făcut: noul NEX-3N are un corp compact, uşor de manevrat. Ecranul LCD clar, luminos, de 7,5 cm (tip 3.0) se rabatează instant la 180° pentru fotografii uşor de făcut la distanţa de un braţ. Mai mult, are adăugat un nou buton de zoom pe corpul aparatului pentru controlul distanţei focale printr-o singură atingere. Potrivit pentru încadrarea manuală a portretelor, butonul de zoom ajustează și zoom-ul digital, dacă nu folosești un obiectiv puternic.

soyz ecran lcd rabatabil
ecran rabatabil

Noua funcție Auto Object Framing îmbunătățește calitatea fotografiilor fără efort. Camera analizează fotografia – portret, cadru de detaliu sau chiar subiecți în mișcare – și decupează automat imaginea pentru o compoziție profesională.

Cântărind aproximativ 210g, NEX-3N este cel mai mic și ușor aparat din lume, cu obiective interschimbabile și senzor APS-C*. Acest senzor captează mai multă lumină decât un senzor dintr-o cameră compactă obișnuită, fiind cheia fotografiilor cu detalii splendide și videoclipuri Full HD cu adevărat deosebite. Mai mult, este ușor să creezi efecte profesoniste de tip background defocus, prin colecția de obiective interschimbabile cu montură E, întocmai cum ai obține cu o cameră DSLR mai mare și mai voluminoasă.
* dintre camerele cu obiective interschimbabile cu senzor APS-C și bliț încorporat, din februarie 2013

blit sony nex-3n
sony nex-3n

Senzorul de mare dimensiune al camerei impulsionează sensibilitatea ISO până la valoarea maximă de 16000. Senzorul este completat de un procesor avansat BIONZ care folosește aceleași tehnici de reducere a zgomotului de imagine ce au fost încorporate și în modelul full-frame α99. Nivelurile de reducere a zgomotului și claritatea sunt ajustate individual pentru diferite zone din imagine.

NEX-3N este de asemenea primul NEX cu obiective interschimbabile de la Sony care oferă suport pentru noul „TRILUMINOS Colour”. Vei experimenta o vastă paletă de culori aprinse, ultra realiste, când fotografiile și videoclipurile vor fi derulate pe orice televizor BRAVIA TV cu suport pentru „TRILUMINOS Display”.

Acum există o nouă categorie de 13 obiective cu montură E care te ajută să experimentezi potențialul creativ al camerei NEX-3N. Alege dintre teleobiectiv, obiective de zoom, obiective grandangulare, obiective macro, marca Sony cu optică de la Carl Zeiss, în funcție de situația de fotografiere. Fiecare model îmbină performanțe optice deosebite, cu un aspect elegant, pentru a completa camera ta cu montură E. Există de asemenea o întreagă clasă de accesorii Sony, de la huse și curele care se asortează ca stil, până la baterii de rezervă.

Noua cameră compactă și ușoară NEX-3N cu obiective interschimbabile de la Sony va fi disponibilă începând cu luna martie, la un preţ probabil de 2200 lei.

fotostefan

One thought on “Sony NEX-3N – mirrorless APS-C entry-level compact şi uşor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.