Sony PlayStation 3 mai mic si mai usor

Deoarece, din cand in cand, trebuie sa ne relaxam astazi va spun despre noul Sony PlayStation 3

sony playstation
PlayStation 3

Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) a prezentat astăzi noile modele de PlayStation®3 cu design revizuit şi dimensiuni reduse (PS3®), care vor fi disponibile la nivel mondial începând cu această toamnă.
Noul PS3 va fi disponibil în România în două versiuni: modelul cu HDD de 500 GB va veni la pachet cu jocul FIFA 13, începând cu 28 septembrie la preţul recomandat de 1369 RON, în timp modelul cu memorie flash de 12 GB va debuta în magazine pe 12 octombrie la preţul de 1049 RON.

Având o arhitectură interioară regândită, dimensiunile şi greutatea noului PS3 au fost reduse cu peste 50% faţă de prima consolă PS3 cu HDD de 60 GB şi cu aproximativ 20%, respectiv 25%, faţă de modelul actual de PS3. Prin introducerea unui capac glisant, noul PS3 îşi păstrează design-ul caracteristic, neted şi curbat, care se potriveşte perfect în orice colţ de gaming.

Cu o capacitate de stocare extinsă la 500 GB, utilizatorii pot salva pe noul model cu HDD intern mai mult conţinut digital, indiferent că vorbim de jocuri, muzică, fotografii sau clipuri video. În acelaşi timp, modelul cu memorie flash de 12 GB oferă oportunitatea de a încerca lumea PlayStation® la un preţ accesibil. Utilizatorii îşi pot extinde capacitatea de stocare a noului model de 12 GB prin conectarea unui HDD de 250 GB dedicat, care va fi lansat concomitent cu noul PS3. SCE va lansa şi o serie de alte noi accesorii pentru a răspunde la diversele nevoi ale utilizatorilor, inclusiv un suport vertical care oferă mai multă flexibilitate în expunerea consolei.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

2 thoughts on “Sony PlayStation 3 mai mic si mai usor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.