Statii de metrou redenumite

Deoarece pe 9 mai a.c. va avea loc finala UEFA Europa League intre formatiile Atlético de Madrid si Athletic Club Bilbao,pe stadionul “National Arena” din Bucuresti, catvea statii de metrou isi vor schimba temporar denumirea!

cupa uefa europa league
Cupa UEFA

Cu ocazia acestui eveniment cei de la METROREX s-au gandit sa redenumeasca statiile de metrou aflate in apropierea stadionului, in mod simbolic si in onoarea unor mari glorii ale fotbalului romanesc si european, pina pe 10 mai 2012, dupa cum urmeaza:
– Piata Victoriei – Nicolae Dobrin;
– Stefan cel Mare – Ion Parcalab;
– Obor – Gica Hagi;
– Piata Iancului – Llorente;
– Piata Muncii – Falcao;
– Dristor – Rica Raducanu.

In perioada mentionata intrarile la cele 6 statii de metrou vor fi colantate cu noile denumiri, iar in timpul programului de lucru al metroului vor fi difuzate in statiile de metrou anunturi cu privire la evenimentul in cauza; pentru a nu se produce confuzii in informarea calatorilor, anunturile din trenuri vor fi cele standard, utilizate in activitatea curenta, avand in continut denumirile actuale ale statiilor de metrou.
In ziua de 9 mai a.c. trenurile de metrou vor circula dupa un program prelungit cu doua ore – pana la ora 01:00 a zilei de 10 mai a.c. – ora de plecare de la statiile capat de magistrala.

fotostefan

One thought on “Statii de metrou redenumite”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.