Trateaza pori dilatati cu ajutorul laserului

Cativa pori dilatati pe obraji, nas si frunte pot crea un aspect neplacut al pielii si te pot face sa te simti neatractiva.

tratament laser polri dilatati
Tratament pori dilatati – laser

Mentinerea pielii curate si evitarea expunerii la soare fara a aplica o crema cu protectie solara pe fata sunt doua dintre cele mai bune modalitati prin care poti reduce aspectul porilor dilatati. Insa, nimic nu te poate salva de ei mai bine decat un tratament pori dilatati cu ajutorul laserului.

Tratament laser pentru pori dilatati
Un tratament pentru pori dilatati laser imbunatateste vizibil calitatea pielii prin puterea fasciculului luminos. Se pot folosi 2 metode laser: peeling laser (Erbium Yag) sau fotorejuvenarea cu Clear Lift. In urma tratamentului porii se micsoreaza in dimensiuni, iar tenul arata mult mai luminos si mai curat.

Sfat
Nu cauta remedii naturiste fiindca rezultatele vor intarzia sa apara, iar tu vei fi din ce in ce mai dezamagita!

La Clinica Yiara, Tratamentele cu laser sunt realizate de o echipa medicala, care este constituita din medici dermatologi si de chirurgie plastica si reparatorie, iar efectele se pot vedea chiar de la primele proceduri.
Acestea reprezinta proceduri neinvazive, fara efecte secundare, care vor oferi rezultatele pe care le doresti si o piele mai fina si mai frumoasa.

Ingrijirea pielii fetei
Daca modificarile aduse rutinei si stilului tau de viata nicidecum nu te scapa de porii mariti, tratamentele profesionale cu siguranta te vor ajuta.
Totodata, ingrijirea zilnica a pielii fetei ar fi bine sa corespunda urmatoarelor momente:
1. Ai grija sa ai pielea hidratata si curata
2. Schimba fata de perna cel putin o data la 3-4 zile
3. Prinde-ti parul inainte de culcare in asa fel ca acesta sa nu intre in contact cu pielea fetei
4. Poarta crema cu protectie solara in fiecare zi si aplic-o cu 15 minute inainte de a iesi din casa.

Pentru o piele frumoasa fara pori dilatati, apeleaza cu incredere la tratamente faciale de diminuare a porilor cu ajutorul laserului. Harmony XL PRO e o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Astfel, face rejuvenare faciala si skin tightening, e un bun tratament antiacnee si cicatrici anti-acneice, elimina leziunile vasculare, sterge tatuaje, elimina transpiratia axilara si uniformizeaza culoarea pielii. Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.