Upgrade: serviciul prin care echipamentele folosite pot fi transformate in reduceri pentru produse noi

Magazinul F64 anunta lansarea serviciului Upgrade. Prin acesta, clientii au posibilitatea de a aduce unul sau mai multe produse foto-video, de la aparate foto la obiective, pe care consultantii F64 il evalueaza si stabilesc un pret pentru acesta.

aparat foto vechi
konica

Suma la care echipamentul va fi evaluat va fi scazuta din valoarea unui nou produs achizitionat de la F64.

Produsele pe care F64 le va primi prin serviciul Upgrade vor ajunge in consignatia magazinului si vor fi vandute ulterior. Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio si bliturile functionale.

vechi aparate foto
oferte foto

Toate produsele acceptate si incluse in programul Upgrade sunt verificate de consultantul consignatiei, care isi va da acordul ca sunt in stare buna de functionare. Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus in serviciul Upgrade nu se poate transforma in bani cash.

F64 asigura serviciul Upgrade si pentru clientii din afara Bucurestiului. Acestia trebuie sa expedieze prin curier aparatul pe care doresc sa il depuna in consignatie, iar evaluarea va fi facuta in 24 pana la 48 de ore de la primirea coletului.
Mai multe informatii gasiti pe aceasta pagina

fotostefan

One thought on “Upgrade: serviciul prin care echipamentele folosite pot fi transformate in reduceri pentru produse noi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.