Workshop de fotografie “Oameni” cu Dragos Lumpan

Fotograful Dragos Lumpan va fi trainer al workshopului de fotografie “Oameni” ce va avea loc in perioada 25 septembrie – 3 octombrie 2010 in doua locuri din judetul Alba – Manastirea Oasa (muntii Sureanu, cota 1400) si metocul aceleiasi manastiri situat in localitatea Gabud.

workshop de fotografie
atelier de fotografie cu dragos lumpan

Sunt invitati la acest workshop studenti si masteranzi preocupati de fotografie, selectia participantilor fiind realizata de fotograful profesionist Dragos Lumpan in functie de portofoliu.

Organizatorii acestui proiect sunt Manastirea Oasa si A.S.C.O.R.

Pentru informatii detaliate accesati: http://oasa-workshop.blogspot.com

Inscrieri si conditii de participare:

– fotografii participantii trebuie sa fie studenti sau masteranzi ai unei institutii de invatamant superior

– pentru inscriere, fiecare fotograf trebuie sa upload-eze pana in data de 18 septembrie pe www.transfer.ro un CV, date de contact si 25 de fotografii in format digital, cu latura lunga de 1500 de pixeli, in format jpg. La adresa destinatarului (din fereastra www.transfer.ro) se va completa actcultural@gmail.com. Rezultatul selectiei va fi anuntat pana in data de de 21 septembrie 2010.

– dupa selectie fotografii participanti vor achita o taxa de participare de 35 ron

– participantii la workshop vor semna un contract prin care fotograful accepta ca organizatorii sa poata folosi fotografiile realizate in cursul taberei. Drepturile asupra fotografiilor raman in proprietatea autorului. Fotografiile nu vor fi folosite spre a aduce prejudicii de orice natura organizatorilor.

– o conditie aparte de participare la acest proiect, avand in vedere mediul in care el se va derula, este ca fotografii participanti sa respecte si componenta liturgica a programului (participarea zilnica la Sfanta Liturghie – aprox. o ora si 30 min) si sa aiba o conduita si o tinuta adecvata.

– Fotografii participanti vor avea la ei un portofoliu extins (pot fi adaugate maxim 80 de fotografii la cele 20-25 ce au facut obiectul selectiei)

Contact:

actcultural@gmail.com

0744 555 716 Alexandra Bulgaru ( Timisoara )

0752 700 003 Camelia Isac ( Cluj-Napoca )

0746 089 235 Ilarion Moga ( Oradea )

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.