Workshop fotografie de produs

Dupa nebunia si caldura verii, dupa “Naufragiul” din Delta…Lanul de Secara se aseaza cumintel in studio , sterge praful de pe echipamente..si va invita sa patrundeti in lumea fotografiei de produs, alaturi de Catalin Savulescu.

Pe scurt, vom invata tehnici de compozitie , iluminare si fotografiere, echipamente necesare pentru a obtine imagini de calitate pentru diferite produse, asa cum le putem vedea in diverse reviste si cataloage ( de la parfumuri si bijuterii pana la prajitoarele de paine din cataloagele hipermarketurilor).

Ne vom intalni Duminica 15 Noiembrie 2009, unde???..in noua locatie a Studioului Lanul de Secara…adica Strada Sagetii nr.6, sector 2, Bucuresti.

Admiterea participantilor:

Pentru ca este foarte important ca fiecare participant sa aiba posibilitea sa lucreze efectiv cu toate echipamentele ce se vor prezenta, numarul participantilor este limitat la 7 persoane.

ishoot.ro

Selectarea participantilor se face in baza unei selectii de fotografii , ce se vor transmite la adresa: organizator@lanuldesecara.ro in perioada  01.noiembrie 2009 – 10 noiembrie 2009

Mesajul va contine urmatoarele informatii:

  1. In atasament , o fotografie cu dimensiunea 800×600 px , 72 dpi care sa contina un mar, fotografiat  pe o suprafata alba
  2. Numele  si prenumele , telefonul , o adresa valida de e-mail.
  3. Un text prin care va exprmati dorinta de a participa la workshop.

Organizatorul va raspunde fiecarei persoane interesate , publicand in data de 11 noiembrie 2009 , pe pagina dedicata evenimentului , lista participantilor selectati.Pretul ( banesc…) al participarii la workshop este de 300 lei fara TVA .

Plata se face in perioada 11-14 noiembrei 2009.Pentru detalii contactati organizatorul: tel: 0744424802, organizator@lanuldesecara.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.