SECOND SKIN by Mirela Diaconu

Joi, 5 noiembrie 2009, la clubul The Ark a avut loc prezentarea colectiei Second Skin a Mirelei Diaconu.

Mirela Diaconu

Mai jos puteti vedea cateva imaginii de la acest eveniment, imagini realizate altfel decat standardul intalnit la astfel de evenimente:

Second Skin_Mirela Diaconu_08

Second Skin_Mirela Diaconu_16

Second Skin_Mirela Diaconu_17

Second Skin_Mirela Diaconu_18

Hair: Laurent Tourette
Make-up: Mirela Vescan

Alte imagini de la evenimentul acesta puteti vedea la Galeria Foto, iar un articol interesant despre aceasta prezentare de moda poate fi citit pe blogul Tatianei Ernuteanu.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

6 thoughts on “SECOND SKIN by Mirela Diaconu”

  1. Alex si mie mi-ar face mare placere sa te cunosc personal, poate asa mi-as da seama de unde atata rautate! Sunt curios cu ce te ocupi tu.. sa stii ca nu toata lumea poate intelege acest domeniu, e o mare greseala sa te exprimi daca nu esti in masura! Poate nici eu nu ma pot exprima in legatura cu ceva ce ma deranjeaza in domeniul in care activezi tu, pentru ca, probabil nu as stii cu ce se mananca, nu as stii despre ce este vorba. Iti recomand sa te uiti putin pe site-urile internationale de fashion, bloguri s.a.m.d.. Intr-un numar viitor am sa iti recomand personal un blog de fashion din Marea Britanie care cu siguranta te va face sa iti schimbi parerea. Personal nici mie nu imi place foarte mult coafura modelelor si nici machiajul dar stiu cum sa o spun ca sa nu se interpreteze.. Succes!

  2. Tocmai astia care scriu urmaresc site-urile de fashion ca de exemplu eu …si pana la urma oricine poate sa-si exprime parerea mai ales cand este evident ca a fost o colectie nereusita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.