Xiaomi Mi Smart Band 6 noua bratara de fitness – ecran mai mare si senzor SpO2

Xiaomi Mi Smart Band 6 este noua brățară de fitness cu funcții avansate, anunțată recent împreună cu noile dispozitive Mi 11.

Xiaomi Mi Smart Band 6 foto bratara fitness
Xiaomi Mi Smart Band 6

Mi Smart Band 6 este un upgrade semnificativ față de modelul Smart Band 5

poza bratara fitness ecran color mare senzor spo2
bratara de fitness – Xiaomi

Dacă îmi aduc bine aminte primele brățări de fitness Mi Band nu avea nici măcar un ecran, ci doar trei LED-uri care indicau starea bateriei. Au urmat modele cu ecran monocrom și apoi modele cu ecran color din ce în ce mai mare, însă forma și dimensiunile au rămas în mare parte identice.

bratara fitness ecran mare senzor spo2 baterie 14 zile
bratari fitness

Noul model 6 integrează acum cel mai mare ecran de pe brățările Xiaomi de până acum, un AMOLED curbat de 1.56”, cu 50% mai mare decât cel de pe Mi Smart Band 5 (review-ul).

De asemenea, acesta are acum densitate de 326 pixeli-per-inch. La capitolul capabilități, brățara de fitness păstrează senzorul de puls, dar adaugă și un pulsoximetru, pentru monitorizarea nivelului de oxigen din sânge.

Citște și: Biciclete Citylink – noul serviciu de bike sharing in Bucuresti

S-a păstrat monitorizare a somnului, cât și monitorizarea activităților sportive. Acum există 30 rutine de activitate prestabilite pentru de exerciții.
Noua brățară de fitness oferă rezistență la apă la 5 ATM (50m adâncime) și promite o autonomie de 14 zile, cu 4 zile în plus față de generația precedentă.

flip.ro

În Europa vine varianta fără NFC. Astfel, nu vom putea plăti cu brățara la un POS. Se pare că prețul va fi de 44,5 euro, cumva în ton cu cel al modelului precedent.
Pentru preț actualizat verifică la eMag sau la Flanco sau la Cel.ro sau la PCgarage.ro

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Xiaomi Mi Smart Band 6 noua bratara de fitness – ecran mai mare si senzor SpO2”

  1. Poate la un moment dat o să mă răsfăț și eu cu o brățară din asta. Merg destul de mult pe jos (cred), ar fi interesant să știu cât anume. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.