Expo Ideal Mariaj 2010

Daca tot v-am spus ca se apropie sezonul de nunti, atunci sa va povestesc putin si despre Expo Ideal Mariaj.
Acest targ a avut loc in perioada 29 – 31 ianuarie 2010 la Romexpo.

Expo Ideal Mariaj 2010_06

Acesta a fost organizat de catre revista Ideal Mariaj si a reunit peste 130 de firme. Expozitia s-a aflat la cea de-a cincea editie si a oferit solutii complete pentru ca ziua nuntii sa fie transformata intr-un eveniment de neuitat.

Expo Ideal Mariaj 2010_03
Expo Ideal Mariaj s-a adresat atat viitorilor miri, persoanelor implicate in organizarea unei nunti, dar si oamenilor de afaceri cu interes in industrie.

Expo Ideal Mariaj a sustinut printr-o gala caritabila fundatia Ovidiu Rom. Fondurile stranse in urma licitatiei din cadrul galei vor fi folosite pentru a adopta o scoala din Medgidia, in cadrul campaniei „Scoala te face mare”.

Catalin Botezatu, Rita Muresan, Mihai Albu, Mihaela Drafta, Adina Buzatu, echipa Swarovski, Cosmina Englizian au donat piese vestimentare si accesorii ce vor fi prezentate in cadrul galei de vedete precum Bianca Dragusanu, Simona Patruleasa, Ilinca Vandici, Gina Pistol, Tania Budi, Victor Slav, Giulia Nahmany, Raluca si Denisa Tanase. Gazda evenimentului va fi Catalin Botezatu.

Alte articole despre nunta: Oskar , Fotograf la nunta ta si Despre nunta, iar mai multe imagini de la eveniment la Galeria Foto.

Arata acest articol si prietenilor tai! Sharing is carring! Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

One thought on “Expo Ideal Mariaj 2010”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.