Expo Ideal Mariaj 2010

Daca tot v-am spus ca se apropie sezonul de nunti, atunci sa va povestesc putin si despre Expo Ideal Mariaj. Acest targ a avut loc in perioada 29 – 31 ianuarie 2010 la Romexpo.

Expo Ideal Mariaj 2010_06

Acesta a fost organizat de catre revista Ideal Mariaj si a reunit peste 130 de firme. Expozitia s-a aflat la cea de-a cincea editie si a oferit solutii complete pentru ca ziua nuntii sa fie transformata intr-un eveniment de neuitat.

Expo Ideal Mariaj 2010_03

Expo Ideal Mariaj s-a adresat atat viitorilor miri, persoanelor implicate in organizarea unei nunti, dar si oamenilor de afaceri cu interes in industrie.

Expo Ideal Mariaj a sustinut printr-o gala caritabila fundatia Ovidiu Rom. Fondurile stranse in urma licitatiei din cadrul galei vor fi folosite pentru a adopta o scoala din Medgidia, in cadrul campaniei „Scoala te face mare”.

dyfashion.ro

Catalin Botezatu, Rita Muresan, Mihai Albu, Mihaela Drafta, Adina Buzatu, echipa Swarovski, Cosmina Englizian au donat piese vestimentare si accesorii ce vor fi prezentate in cadrul galei de vedete precum Bianca Dragusanu, Simona Patruleasa, Ilinca Vandici, Gina Pistol, Tania Budi, Victor Slav, Giulia Nahmany, Raluca si Denisa Tanase. Gazda evenimentului va fi Catalin Botezatu.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alte articole despre nunta: Fotograf la nunta ta sau la Despre nunta, iar mai multe imagini de la evenimentul Expo Mariaj pot fi vazute la Galeria Foto.

fotostefan

One thought on “Expo Ideal Mariaj 2010”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.