In Romania Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie

Cum deja va anuntasem intr-un post anterior ca in Romania si anul acesta startul la Black Friday (Vinerea Neagra) s-ar putea sa fie “furat” de unele magazine, acum avem informatii oficiale, care ne spun ca eMAG va da startul promotiilor pe 21 noiembrie 2014, adica cu o saptamana mai devreme de data oficiala.

wanna banana
aliment sanatos

Black Friday, aceasta “vinere neagra” a reducerilor, este, de regula in ultima vineri din noiembrie, dar inca de anul trecut eMag a schimbat data, oferind reduceri la diferite produse pe 22 noiembrie 2013, adica cu o saptamana mai devreme; dar au fost si magazine care au respectat traditia.

Aceasta zi a promotiilor, “importata” din Statele Unite ale Americii, a devenit si in Romania cel mai mare eveniment al reducerilor. Cu putina atentie, cu ceva planificare si cu un pic de noroc vinerea respectiva nu este chiar atit de neagra (daca imi permiteti acest joc de cuvinte), adica puteti gasi reduceri pe bune.

Daca vrei sa iti schimbi telefonul, sau poate te intereseaza o tableta sau sa iti cumperi un televizor nou de Black Friday, poti consulta lista produselor disponibile aici.
In plus nu uita sa citesti lista cu sfaturi pentru un Black Friday cit mai reusit cu putinta, mai ales ca este o buna ocazie sa cumparati cadouri, inclusiv pentru pasionatii de fotografie (citeva sugestii de cadouri pentru fotograf/pasionat de fotografie pot fi citite in acest post)!

One thought on “In Romania Black Friday 2014 incepe pe 21 noiembrie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.