Voi v-ati facut planurile pentru Black Friday 2014?

Black Friday 2014 se apropie cu pasi repezi, asa ca ar fi bine sa incepeti monitorizarea preturilor la produsele din domeniul foto care vi se par mai interesante (a se citi aveti nevoie de ele).

aparat foto vechi
konica s 6

Este bine sa aveti o lista destul de scurta cu aparate foto si/sau accesorii care se gasesc in oferta a 2-3 magazine (de exemplu magazinele F64, Yellow Store si Emag.ro). Nu stiu daca la calculatoare, laptopuri, periferice si tablete, smartphone-uri vor fi reduceri subtantiale, dar daca sunteti interesati de respectivele produse nu ramane decit sa le includeti in lista.

Verificarea preturilor ar trebuie efectuata saptamanal, sau cel putin la doua saptamani. Eventual, ca sa nu uitati sa verificati preturile, setati alarme la smartphone sau chiar si unele telefoanele mai simple au calendar la care se poate stabili niste alarme (reminder, memo, memento, etc). De asemenea pentru calculator exista diverse aplicatii, agende electronice, care fac acelasi lucru; sau daca aveti cont pe google, aveti la dispozitie Google Calendar.

Ca tot am amintit de calendar, teoretic Black Friday (Vinerea Neagra cum am spune noi pe romaneste) are loc dupa cea de-a patra joi din luna noiembrie (ziua cind in Statele Unite ale Americii se sarbatoreste Ziua Recunostintei) adica 28 noiembrie si spun teoretic pentru ca la noi anul trecut unele magazine au furat startul si pe 22 noiembrie a fost un Black Friday romanesc (am scris aici despre respectiva intamplare)!

Alte sugestii pentru pregatirile de Black Friday gasiti si in acest post si in speranta ca anul acesta vom avea parte de surprize placute (reduceri substantiale) din partea magazinelor, va urez inca de pe acum spor la cumparaturi.

fotostefan

3 thoughts on “Voi v-ati facut planurile pentru Black Friday 2014?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.