Noua camera de acțiune BenQ SP2 cu ceas Live-view și telecomandă

BenQ lansează pe piața din România noua cameră de acțiune SP2, cu înregistrare Full HD la 1080p și cu cu ceas telecomandă Live-view (permite redarea în timp real a imaginilor surprinse de camera).

BenQ SP2 si ceas
BenQ SP2 si ceas

Camera surprinde imagini video ultra wide la o rezoluție 1080p cu 60 de cadre pe secundă, poate fotografia în mod Time-Lapse, se bucură de o durată de viață extinsă a bateriei, are conexiune Wi-Fi, iar patentul IPX8 certifică rezistența carcasei la apă până la o adâncime de 60m, astfel încât ca utilizatorul să fie sigur că este mereu pregătit să înregistreze fiecare moment încărcat cu adrenalină.

camera de actiune BenQ SP2
BenQ SP2

Ce diferențiază SP2 de alte camere de acțiune este ceasul de mână cu Live-view și telecomanda care vine în pachetul de bază. Acesta este perfect pentru utilizarea facilă a camerei, oferind utilizatorilor un control permanent și precis al imaginilor care trec prin fața obiectivului, pentru a declanșa, a porni sau a opri înregistrarea cu ușurință atunci când încadrarea sau experiența momentului dezvăluie imagini uimitoare.

flip.ro

În plus față de controlul și vizionarea live a înregistrărilor ceasul oferă și funcțiile clasice ale unui ceas pentru sport: cronometru, timer și alarmă, putând fi folosit independent de camera video ca orice ceas pentru sport.

ceas pentru benq sp2
ceas benq

Pentru pasionații de natură, modul Time-Lapse disponibil pe camera BenQ SP2 cu un senzor de 16Mpix este cel mai la îndemână mod de a “relata” povești fascinante ale descoperirilor pe care le fac. Utilizatorii pot înregistra în timp schimbările din natură, scene și evenimente precum mișcările norilor, apusuri, florile care înfloresc, cadru după cadru la intervale de 13/5/10/30/60 de secunde și le pot salva automat sub forma unei inregistrări video Full HD redate în câteva secunde. Pentru realizarea filmelor nu este necesar niciun efort de post-producție.

Altă caracteristică ce transformă camera în companionul perfect de călătorie este posibilitatea de a realiza neîntrerupt fotografii sau clipuri video. Camera SP2 este echipată cu o baterie de 2260 mAh care oferă o autonomie de două ori mai extinsă decât cea oferită în mod curent de alte camere de acțiune – respectiv până la 3 ore sau 500 de fotografii. Indiferent de lumina ambientală, ecranul OLED al camerei rămâne vizibil chiar și în bătaia soarelui. Action Camera BenQ SP2 are și iluminare proprie a ecranului pentru o utilizare cât mai ușoară.

carcasa subacvatica benq sp2
BenQ SP2

Aplicația “BenQ Action Cam App” permite sincronizarea cu orice dispozitiv inteligent prin conexiune Wi-Fi, pentru ca până la 6 utilizatori să vadă simultan în direct pe smartphone sau tabletă imaginile în timp ce le înregistrează sau fotografiază. Standardul IPX permite submersia camerei în carcasă până la adâncimi de 60 de metri. Accesoriile disponibile și caracteristicile performante transformă camera BenQ SP2 în răspunsul perfect pentru cei care caută să surprindă momentele unice.

Accesoriile disponibile în pachetul de bază sunt : ceasul cu telecomandă și live-view, carcasa rezistenta la apă, adaptor pivotant tip T, socket adeziv curbat, socket adeziv plan, cap rotativ pentru T, inserturi „anti-ceață”, curea velcro, conector de transfer, ușiță pentru spatele carcasei cu montura ventilată, blocaj de siguranță, adaptor tip T, cablu USB, încărcător 220v, cablu încărcare ceas, acumulator, CD software Total MediaHDcam.

benq sp2 camera actiune
accesorii benq sp2

Accesoriile opționale sunt: adaptor montare pe ghidon (bicicletă/moto), sistem rotativ pentru prindere de parbriz, hamuri prindere de cască (sau cap), hamuri de prindere de piept, socket adeziv de prindere plană (pentru skateboard), socket adeziv de prindere curbată (surf), inserturi „anti-ceață”, montură generală tip- T.

BenQ Action Cam SP2 va fi disponibilă prin partenerii BenQ autorizați din România de la sfârșitul lunii septembrie.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Noua camera de acțiune BenQ SP2 cu ceas Live-view și telecomandă”

  1. Bună ziua,
    Am achiziționat o astfel de camera , dar cred ca nu sunt bine pregătit în exploatarea acesteia.Am filmat cu ea , am vizualizat ce anume am filmat, nu am nimic de obiectat, dar cred ca am setat ceva la ea pt ca nu mai pot vizualiza.Primesc mesaj precum ca nu se poate vizualiza din cauza codecul de decomprimare.
    Dacă se poate sa-mi dați citeva informatii referitor la ce am de făcut.
    Mulțumesc anticipat,
    Marian MECA

  2. @Marian, din pacate nu stiu solutia. Nu am avut ocazia sa testez acest model, dar incercati sa resetati toate setarile camerei sau daca are optiunea factory reset folositi-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.