2 webinare gratuite oferite de DxO PhotoLab

DxO PhotoLab, dezvoltatorul unuia dintre cele mai complete programe pentru editarea fotografiilor în formatul RAW, va prezenta două webinare gratuite, astfel cei interesați să afle cum pot folosi programul amintit sunt invitați să citească mai departe.

DxO PhotoLab webinar gratuit program editare prelucrare fotografii poze
DxO PhotoLab – webinar gratuit

Fluxul de lucru cu DxO PhotoLab – De la camera foto la exportul fotografiei

DxO PhotoLab webinar gratuit program editare prelucrare foto
webinar gratuit – program editare fotografii

Aflați despre software-ul PhotoLab, care oferă un flux de producție complet, care include totul, de la descărcarea fișierelor de pe camera foto la exportul imaginilor finite.
Acest webinar se desfășoară pe 7 aprilie 8:00 PM GMT – 3:00 PM EST – 12:00 PM PST cu înscriere gratuită aici și pe data de 18 aprilie 2018 8:00 PM GMT – 3:00 PM EST – 12:00 PM PST de asemenea înscierea este gratuită pe acestă pagină

flip.ro

Un portret – trei moduri diferite de a crea trei imagini diferite

DxO PhotoLab editare fotografie portret prelucrare poze
webinar gratuit editare fotografii portret

Aflați despre gama largă de opțiuni de portret color și alb-negru ale DxO PhotoLab. Aflați cum să utilizați instrumentele sale și setările locale de ajustare pentru a crea imagini originale și uluitoare.
Primul webinar are loc pe 8 aprilie 2018 8:00 PM GMT – 3:00 PM EST – 12:00 PM PST cu înscriere gratuită aici , iar a doua sesiune are loc pe 18 aprilie a.c. 2018 10:00 PM – 11:00 PM EEST înscriere pe această pagină

Jochen Kohl va prezenta webinarele. Cu mai mult de 20 de ani de experiență în calitate de fotograf profesionist, Jochen Kohl a experimentat numeroase fațete ale fotografie. Deja la începutul anilor nouăzeci, a fost destul de norocos să poată lucra pentru clienți precum BMW Motorrad, Manufactum sau Philipp Holzmann.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Așadar dacă doriți să aflați mai multe informații despre unul din cel mai cuprinzător program de procesare a fișierelor RAW de pe piață, profitați de cele două webinare gratuite în limba engleză, cu durata de o oră, oferite de DxO PhotoLab.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.