5 premii Red Dot Award pentru Acer

Acer a fost recompensat cu cinci premii pentru design de produs în cadrul Red Dot Award 2015. Lista de produse premiate include sistemul desktop Revo One RL85 și patru notebook-uri produse de companie: revoluţionarul sistem 2-în-1, Aspire Switch 12, laptopul destinat utilizatorilor business TravelMate P645, notebookul convertibil Aspire R 13 şi performantul Aspire V Nitro Series, care ţinteşte pasionaţii de divertisment digital.

notebook Aspire R 13
Acer Aspire R 13

În cadrul ediţiei din acest an, produsele Acer au concurat cu alte 5.000 de proiecte înscrise de designeri şi arhitecţi proveniţi din 56 de ţări. Premiile oferite la categoria Computers & Information Technology, în cadrul căreia au fost premiate produsele Acer, au fost decernate de un juriu specializat, pe baza a mai multor criterii: inovaţie, funcţionalitate, ergonomie, durabilitate şi calitate.

Notebook-urile Aspire Switch 12

Aspire Switch 12 red dot award
Acer Aspire Switch 12

Dispozitivul de tip „2-în-1”, Acer’s Aspire Switch, este combinaţia ideală dintre o tabletă şi un notebook, care face faţă oricărei situaţii, indiferent că vorbim de aplicaţii profesionale sau de timpul liber. Aspire Switch 12 (SW5-271) oferă cinci modalităţi de folosire într-un singur produs: notebook, pad, afişaj, pliere şi desktop. Având un design unic şi o tastatură wireless detaşabilă, utlizatorii pot folosi acest dispozitiv ca tabletă, cu sau fără tastatură, ca laptop sau chiar ca desktop. Ecranul cu diagonala de 12,5 inci facilitează controlul tactil, iar folosirea accesoriului opţional Active Pen contribuie la uşurarea proceselor de scriere sau desenare.

Notebook-ul TravelMate P645

notebook TravelMate P645
Acer TravelMate P645

Recompensat cu multiple premii, laptop-ul TravelMate P645 este destinat utilizatorului business. Pe lângă impresionanta autonomie de până la 8 ore, acest dispozitiv încorporează cele mai noi tehnologii de videoconferinţă, dispune de un design care îl protejează de şoc şi oferă conexiune wireless în standardul 802.11ac, pentru a obţine cele mai bune viteze de acces la Internet. Ecranul IPS cu rezoluţie Full HD şi diagonală de 14 inci, cu tehnologie anti-glare şi finisajul exterior negru mat fac din TravelMate P645 un laptop de business elegant, în timp ce carcasa din aliaj de fibră de carbon şi magneziu îi asigură rezistenţă şi o greutate redusă.

Notebook-ul convertibil Aspire R 13

Aspire R 13 combină tehnologiile de ultimă oră, pentru a îmbunătăţi experienţa de muncă, dar şi de joacă. Acest notebook convertibil este construit în jurul tehnologiei Acer Ezel Aero Hinge™, oferind atât flexibilitate, cât şi stabilitate. Sistemul patentat Acer permite rotirea cu 180 de grade a ecranului de 13.3 inci, dispozitivul putând fi folosit în şase moduri diferite. Atât ecranul tactil WQHD, cât şi partea superioară a dispozitivului sunt protejate de un strat de Corning® Gorilla® Glass 3, care le conferă un plus de stil şi de durabilitate.

Sistemul desktop Revo One RL85

desktop Revo One RL85 alb
Acer Revo One RL85

Revo One RL85 este un PC de mici dimensiuni, destinat utilizării casnice. Cu un design simplu şi elegant, acest sistem de dimensiuni reduse a fost conceput pentru a deveni centrul de divertisment al întregii familii, oferind suport pentru un spaţiu de stocare de până la 6TB, pentru două ecrane cu rezoluţii 4K şi pentru un sistem de sunet 7.1. Datorită formei sale, Revo One poate fi amplasat în orice colţ al casei, fără să ocupe mult spaţiu.

Gama Aspire V Nitro

Aspire V Nitro  red dto award
Acer Aspire V Nitro

Notebook-urile din gama Aspire V Nitro sunt caracterizate de un stil sport şi un design sofisticat cu unghiuri ascuţite şi cu un profil subţite. Învelişul exterior cu modele complexe este realizat prin tehnologia NIL (Nanoimprint Lithography) care-l face plăcut la atingere.Textura unică a suprafeţei şi specificaţiile tehnice de top scot în evidenţă laptopurile V Nitro, făcându-le ideale pentru cei care caută cea mai bună experienţă de divertisment digital. Pe lângă premiul Red Dot, Aspire V Nitro Black Edition a fost laureat în 2014 şi cu Good Design Award of Japan.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.