7 oferte Targuri de Craciun 2020 – City Break – sfaturi de calatorie in pandemie

Chiar dacă pandemia COVID-19 a schimbat multe obiceiuri, totuși se pare că turismul își revine, încet-încet. Dacă dorești să călătorești, poate următoarele oferte de Targuri de Craciun 2020 sau city break s-ar putea să te intereseze.

poza brad mic craciun piata orasului vechi praga oferte Targuri Craciun 2020
oferte Targuri Craciun 2020

Înainte să verifici ofertele de Târguri de Crăciun 2020 sau poate chiar city break, tu trebuie să ții cont de câteva aspecte importante pentru călătoria în condiții de pandemie COVID-19.

Lista de bifat înainte de plecare – călătoria în pandemie

→Interesează-te din surse sigure care sunt condițiile de călătorie atât la dus cât și la întors în România. S-ar putea ca la întoarcerea în țară să fi nevoit să te autoizolezi.

Indiferent de zona în care urmează să călătorești, este esențial să verifici reglementările stabilite de autorități.
Foarte important: fă acest lucru înainte să îți rezervi camera sau biletele de avion!

→Dacă ești interesat în special de târgul de Crăcin, nu uita să te informezi dacă se mai organizează. Unele orașe, atât din țără, cât și din străinătate au anunțat că marile tărguri de Crăciun nu se vor mai organiza. Posibil să fie unele târguri mai mici, dar și acolo vor fi condiții impuse de pandemia de coronavirus COVID-19.

→Informează-te despre cazare. Unle unități de cazare au pus în practică măsuri suplimentare de siguranță în contextul pandemiei COVID-19. Astfel, unele hoteluri fac o dezinfectare constantă a spațiilor comune, permit un număr limitat de oaspeți sau verifică temperatura fiecărui client, înainte de intrarea în clădire.
Alege, pe cât posibil, astfel de cazări, evitând hotelurile extrem de aglomerate, care nu aplică măsuri anti-COVID19.
Poți opta și pentru un Airbnb sau un apartament închiriat, în care să ai acces doar tu, dar și acolo ai grijă să dezinfectezi cât de bine poți suprafețele cele mai atinse.

Citește și: Sugestii cum sa dezinfectati aparatul foto sau un smartphone

→Asigurarea de călătorie. Și cu alte ocazii am recomandat asigurările de călătorie, dar cred că acum este evidentă importanța lor. Puteți începe căutările de aici sau aici dar sunt și alte firme, inclusiv unele companii aeriene oferă asigurări care acoperă și COVID-19. Citiți cu atenție condițiile asiguratorului!

flip.ro

→Kit de călătorie în vremuri de pandemie: Mască (nu uita că trebuie să-ți acopere gura și nasul și indicat să ai rezerve la tine), gel dezinfectant pe bază de alcool (în concentrație de cel puțin 70%), șervețele dezinfectante ( alcool în concentrație de minim 70%), un termometru.

→Alegerea obiectivelor turistice
Indiferent dacă vizitezi sau nu târgul de Crăciun ar fi bine ca obiectivele turistice să le vizitezi la ore mai puțin aglomerate. De asemenea păstrează distanța față de ceilalți. Indicat este să refuzi strângeri de mână, îmbrățișări.

Pont:Google Maps îi va avertiza pe utilizatori în privința restricțiilor de călătorie impuse de coronavirus, pentru a-i ajuta să-și planifice mai bine călătoriile. Alerta Google Maps le va permite utilizatorilor să verifice cât de aglomerată ar putea fi o gară la un anumit moment, sau dacă autobuzele de pe un anumit traseu au un program limitat, etc.

7 oferte Targuri de Craciun 2020 – City Break

1. Praga – târg de Crăciun sau city break – avion și cazare începând cu 94 Euro aici

poze calatorie praga craciun decembrie oferte Targuri Craciun 2020
Staroměstské náměstí Praga

Anul trecut am avut ocazia să vizitez târgul de Crăciun din Praga – aici am publicat impresiile – dar orașul ceh merită vizitat, deoarece are multe de oferit, oricărui tip de turist. Detalii aici

2. Viena – prețuri începând cu 64 Euro (cazare + avion) aici

Citește și: Muiden unul din orasele de vizitat langa Amsterdam

3. Varșovia – avion + cazare începând cu 85€ aici

4. Stockholm – târgul de Crăciun sau city break – prețuri începând cu 102€ aici

5. Bruxelles – prețuri începând cu 56€ pe acest site

6. Stuttgart – city break sau târgul de Crăciun – avion+ cazare începând cu 110 Euro aici

Kunstmusseum Stuttgart muzeu arta obiectiv turistic
Muzeul de arta Stuttgart

În Stuttgart mai puteți vizita vizita Muzeu de Artă și să nu uităm de Muzeul Mercedes și mai micul muzeu Porsche

7. Copenhaga – city break sau târgul de Crăciun – prețuri avion+cazare începând cu 108 Euro aici

Dacă ieși din țară cel puțin o dată pe an, sigur cardul / aplicația bancară Revolut îți va fi de ajutor.

Dacă nu vă încumetați să călătoriți în această perioadă sau dimpotrivă vreți să vă documentați ce obiective puteți vedea când veți ajunge la destinație vă (re)amintesc de călătoriile virtuale.

Google Arts & Culture este doar unul din locurile unde se găsesc colecții complexe dedicate mai multor țări, în care se pot descoperi cele mai interesante locuri, tradițiile și oamenii, evenimente și gastronomia locului.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.