AOC 16T2 – monitor portabil cu ecran IPS tactil si diagonala 15.6 inch

AOC 16T2 este noul monitor portabil IPS cu ecran tactil și conectivitate USB-C. Acesta este potrivit pentru cei care vor să își seteze o configurație multi-ecran, iar din rândurile de mai jos aflați cât costă și ce dotări include.

AOC 16T2 monitor portabil cu ecran IPS tactil si diagonala 15.6 inch
AOC 16T2 – monitor portabil cu ecran IPS tactil si diagonala 15.6 inch

Ecranul IPS al modelului 16T2 are o diagonală de 39,6 cm (15,6”), beneficiază de o rezoluție Full HD și poate fi conectat la un laptop, desktop, server sau un smartphone folosind portul USB-C (utilizând modul alternativ DisplayPort) sau Micro HDMI. Datorită bateriei încorporate de 8000 mAh, monitorul portabil AOC 16T2 poate fi utilizat fără a necesita o priză și poate funcționa ca o baterie externă pentru a încărca un smartphone.

poza AOC 16T2 monitor touchscreen usb c
AOC 16T2 – monitor USB C

Cu o grosime mai mică de un centimetru, o husă inteligentă pliabilă ce permite orientarea în modul portret sau landscape și opțiunea VESA de montare pe perete fac din acest monitor portabil 16T2 un instrument excelent atât pentru freelanceri, cât și pentru gamerii care se joacă pe platforme mobile, studenți, administratori IT, etc.

AOC 16T2 monitor ecran IPS touchscreen husa montare perete
AOC 16T2 – husa – montare perete

Utilizatorii apreciază modul în care un setup multi-monitor crește productivitatea și confortul, iar acum AOC 16T2 face acest lucru posibil și într-un mediu mobil prin ecranul său tactil în 10 puncte (certificat Windows 10).

Designul elegant si finisajul din aluminiu al noului monitor portabil AOC 16T2 îi conferă portabilitatea unei tablete cu avantajul unei productivități sporite.

fotografie AOC 16T2 monitor portabil aluminium usb c hdmi ecran tactil
monitor portabil – aluminium – ecran touchscreen – USB-C

Spre deosebire de o tabletă, monitorul 16T2 nu necesită update-uri și nu îi vor scădea performanța odată cu trecerea timpului, fiind pur și simplu un monitor portabil. Acest lucru face ca modelul 16T2 să fie o investiție de viitor.

Citește și: Samsung Galaxy Tab S7 – review tableta 11 inch cu stylus

Conectivitate variată

Datorită intrărilor USB-C și a portului Micro-HDMI, acest monitor portabil se poate conecta la o varietate de dispozitive, atât vechi, cât moderne. În timpul conexiunii prin Micro-HDMI, monitorul poate fi conectat la computer cu un cablu USB-C la USB-A / C pentru a beneficia de funcția touchscreen. Acest cablu este inclus în cutie, iar AOC 16T2 este echipat și cu difuzoare stereo încorporate (2x 1W).

AOC 16T2 funcționează și ca o baterie externă, indiferent dacă este pornit sau nu. Când este conectat la rețea cu adaptorul USB-C, 16T2 se poate încărca și poate încărca și un smartphone conectat. Cele două porturi USB-C de pe ambele părți fac posibilă încărcarea pe portul stâng și transferul semnalului video pe cel din dreapta sau invers. Acest lucru oferă o configurare flexibilă.

flanco.ro/

Monitorul portabil AOC 16T2 va fi disponibil începând cu octombrie 2020 la un preț de 1.549 lei. Monitoarele AOC sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta ) – evoMAG ( vezi produse ) – Flanco ( vezi oferta)

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.