Affinity Photo – alternativa mai ieftina la Photoshop cu beta gratuit pentru Windows

Dacă sunteţi în căutarea unei alternative Photoshop care să fie mai ieftină, Affinity Photo s-ar putea să fie cea mai bună soluţie. Programul Affinity Photo este o alternativă mai ieftină a Adobe Photoshop CC, lansată anul trecut pe macOS, care va ajunge în curând şi pe Windows.
Pentru a se asigura că software-ul funcţionează bine şi pe PC-uri, Affinity a lansat un beta gratuit pentru această aplicaţie, putând fi testată de către oricine.

programul editare foto Affinity Photo
Affinity Photo – alternativa ieftina la Photoshop

Affinity Photo vine cu o interfaţă familiară pentru utilizatorii de Photoshop şi încearcă să aducă cât mai multe din funcţiile întâlnite la software-ul Adobe.

Affinity Photo alternativa ieftina adobe photoshop cc
Affinity Photo – alternativa Adobe Photoshop CC

Toate uneltele de editare, capabilităţile principale precum straturile, ajustarea culorilor, posibilitatea de dezvoltare a fotografiilor în format HDR sau la 360 de grade, cât şi procesarea fotografiilor în format RAW, editare pe 16 biţi de culoare, management de culoare ICC şi culori LAB, suport pentru documente cu standardul de culoare CMYK sunt prezente şi în noul Affinity Photo. Mai mult decât atât, realizatorii Affinity Photo afirmă că programul lor suportă pluginuri Photoshop şi deschiderea fişierelor PSD.

Affinity Photo from MacAffinity on Vimeo.

Deşi numele nu este foarte cunoscut, Affinity Photo este o aplicaţie foarte populară pentru calculatoarele şi laptopurile Machintosh . Această a fost clasificată de Apple că fiind cea mai bună aplicaţie de Mac din 2015, titlu care nu este acordat cu uşurinţă.

Affinity Photo program beta gratuit windows
Affinity Photo

Recomand şi: Raw.Pics.io – convertor online a imaginilor RAW/NEF/CR2

Accesul la programul de editare foto Affinity Photo este gratuit în versiunea beta şi va costa în jur de 50 de Euro odată ce se lansează varianta finală. Spre deosebire de Photoshop, care face parte din Adobe Creative Cloud, taxa este percepută o singură dată, programul putând fi folosit fără restricţii după aceea.

program prelucrare poze ieftin Affinity Photo
Affinity Photo beta Windows

Pentru a testa Affinity Photo, accesaţi următorul link , care vă va duce pe pagină oficială a companiei. Trebuie să completaţi un formular cu numele, prenumele şi adresa voastră de e-mail, iar Affinity vă va trimite pe email-ul precizat un link către versiunea beta.
Eu încă nu am testat acest program de editare foto, în schimb dacă voi aţi avut timp să-l testaţi puteţi să ne spuneţi impresiile printr-un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.