Black Friday imprimante foto, multifunctionale si videoproiectoare Epson

Epson oferă reduceri substanțiale de Black Friday pentru douăsprezece modele de imprimante foto color.

imprimante foto epson ecotank l7160 multifunctional a4 Black Friday imprimante foto
Epson EcoTank L7160 – multifunctional – imprimanta foto

Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii și unul dintre cei mai importanți producători de imprimante din lume, a pregătit pentru ediția de anul acesta a evenimentului Black Friday numeroase oferte pentru produse din categoriile multifuncționale cu jet de cerneală și videoproiectoarelaser, ale căror reduceri pot ajunge până la 27%.

“În fiecare an ne străduim să răspundem nevoilor clienților noștri prin echipamente de top, care au oferte extrem de avantajoase de Black Friday. În promoția de anul acesta am inclus imprimante color care tipăresc fără cartuşe, livrate cu cerneală pentru până la 3 ani, ce reduc costurile cu imprimarea cu până la 90%, precum şi modele monocrom care tipăresc la 50% din costurile imprimantelor laser competitoare şi sunt livrate cu cerneală pentru 5.000 sau 11.000 pagini, în funcție de model”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

„La capitolul videoproiectoare, oferta noastră de Black Friday include EF-100W/B, cel mai mic proiector laser de la Epson¹, ce are numai 23 cm lungime, cu tehnologia laser şi luminozitate sporită, pentru culori vii, impecabile, într-o carcasă compactă şi uşoară, cu un design plin de stil, în alb sau negru”, a adăugat Simona Decuseară.

Black Friday imprimante foto Până la 27% reducere pentru gama de imprimante EcoTank

Din categoria multifuncționalelor color cu sistem de alimentare continuă cu cerneală, clienții vor avea la dispoziție produse cu reduceri semnificative. Spre exemplu, modelele color Epson EcoTank L3050 , L3150, L3156 și L805, care imprimă, scanează și copiază economic și fiabil, vor putea fi achiziționate la prețuri speciale: 26% reducere pentru L3050 în oferta eMAG și Flanco, 15% reducere pentru L3150 în oferta partenerilor online, 25% reducere pentru L3156 în oferta celor de la Altex, și o reducere de 13% pentru L805 în oferta celor de la F64.
Imprimantele sunt echipate cu Wi-Fi, pot imprima documente sau imagini direct de pe dispozitive smartphone si tablete, fără a mai fi necesară conectarea lor la un calculator.

Alte produse din gama de imprimante care vor fi la reducere cu ocazia Black Friday 2019 sunt: L382, M1120 și M2170 (în oferta Flanco), M2140 (în oferta eMAG), L3060 și L3151 (în oferta Altex), L3110 (în oferta Carrefour), L4150 (în oferta Media Galaxy), dar și L7160 (review) și L7180 (în oferta F64).

Reduceri și pentru videoproiectoare

Black Friday reprezintă cea mai bună oportunitate și pentru cei care doresc să își achiziționeze videoproiectoare cu care își pot crea adevărate săli de cinema în propria casă sau pot trăi senzația de a se afla chiar în mijlocul competițiilor sportive de care sunt pasionați. Aceștia vor putea alege din rețeaua magazinelor partenere modelul Epson EF-100W/B (negru) sau EF-100W (alb).

Epson EF-100W/B poza videoproiector laser portabil acasa
Epson EF-100W/B

Epson EF-100 este alegerea ideală pentru a viziona filme, competiții sportive sau pentru pasionații de gaming. Sursa de lumină laser are o durată de viaţă îndelungată, de până la 20.000 de ore de funcţionare, şi oferă o soluţie pe termen lung, care nu necesită întreţinere. Proiectorul poate fi folosit zilnic, timp de zece ani, fără a necesita înlocuirea sursei².

Epson EF-100W/B este ideal pentru proiecţii de dimensiuni mari, în orice direcție, pe perete, tavan sau podea, fiind capabil să redea imagini cu diagonala de până la 150 inci (380 cm). Este simplu de accesat conţinutul de pe telefon, tabletă, DVD player, din consola de jocuri sau de pe laptop printr-un cablu HDMI. De asemenea, proiectorul poate reda cu uşurinţă conţinut online, de pe dispozitive precum Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku şi Apple TV”. EF-100 este și foarte ușor de transportat, având o greutate de doar 2.7 kg.

evomag.ro

Produsele care beneficiază de reducere sunt disponibile în rețelele partenerilor care organizează Black Friday: Altex, eMAG, Flanco, PC Garage, Media Galaxy, Cel, evoMAG, F64 și alte magazine online

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.