Black Friday pe 22 Noiembrie la F64, Emag, Evomag si Flanco

Magazinul foto-video F64 a anuntat oficial participarea la campania Black Friday, care va incepe VINERI 22 Noiembrie la miezul noptii.
Reducerile si ofertele fiind valabile pana duminica 24 noiembrie ora 23:59.

reduceri la aparate foto
Black Friday F64

Compania a anuntat reduceri de pina la 70% la obiective, aparate foto DSLR, compacte si Mirrorless dar si la accesorii, smartphone, tablete si chiar si cursuri foto.
Pagina oficiala cu reduceri va fi afisata aici.

Probabil acesta este raspunsul magazinului F64 la declaratiile celorlalte magazine online (Emag, Evomag si Flanco) care vor lansa reducerile oficiale de Black Friday mai devreme, inca de pe 22 Noiembrie, cu o saptamana inaintea datei care fusese anuntata initial.Iar acest “furt al startului” are probabil legatura cu faptul ca si in America, de unde vine aceasta “sarbatoare a cumparaturilor” sunt magazine care deja au anuntat preturile pentru ziua de Black Friday 2013!

Pentru ca aici discutam mai mult despre aparatura si accesorii foto, iata care sunt ofertele facute public de catre magazinele americane:

Best Buy:

best buy black friday
Best Buy

Walmart:

walmart reduceri aparate foto
Walmart

Target:

magazinul target sua
Target

In mod traditional Black Friday are loc in ultima zi de vineri a lunii Noiembrie, dar anul acesta magazinele romanesti se grabesc cu ofertele, probabil in speranta
unor incasari vabuloase, dar daca sunt la fel de “pregatiti” ca anul trecut, mai mult rau isi fac.

One thought on “Black Friday pe 22 Noiembrie la F64, Emag, Evomag si Flanco”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.