Campania națională cu scop umanitar ‚Ajutați-l pe Daniel!’

Apel umanitar către toți cei care vor să îl ajute pe Dani. Vă rugăm să dați mai departe și să promovați mesajul să ajungă la cât mai mulți dintre noi! Vă mulțumim și vă așteptam cu drag la eveniment! Pentru jurnaliști și media asigurăm transportul!

ajuta-l pe daniel
afis

Comunitatea de off-road din România s-a mobilizat în toamna lui 2013 pentru campania națională cu scop umanitar ‚Ajutați-l pe Daniel!’. În marile orașe ale țării s-au organizat evenimente de off-road al căror scop a fost strângerea de fonduri pentru campania umanitară. Dani este un băiețel de 6 ani care suferă de o boală genetică rară și are nevoie de un transplant de celule stem.

Lângă Bucuresti, pe 7 decembrie 2013, într-o zona special amenajată din comuna Frunzănești-Fundeni, se organizează un trial de off-road 4×4 cu scop caritabil, pentru public, pasionați de 4×4 și adrenalină, fotografi, piloți, copiloți și toți cei care doresc să participe în campania națională cu scop umanitar ‚Ajutați-l pe Daniel!’

Unii dintre cei mai buni piloți și copiloți din România, printre care și campioni și vice-campioni naționali din Campionatul Național de Off-Road, promit publicului un adevărat spectacol în 4×4 cu cele mai sofisticate și dotate mașini de off-road. Aceștia vor asigura doritorilor mini-cursuri de pilotaj și consiliere tehnica 4×4.

La trial pot participa posesori de mașini 4×4, echipate sau nu de off-road dar și doritori din public în calitate de copilot. Traseele sunt organizate pentru clasele standard, open și extrem, având grade de dificultate diferențiate. Echipajele participante vor dona suma de 200 Ron per echipaj. Doritorii din public pot participa ca și copilot, contra o donație de 100 Ron. Toți participanții vor primi diplome speciale cu mesajul ,Și eu l-am ajutat pe Dani’. Se vor face tombole cu premii și licitatii și toate sumele strânse vor fi donate campaniei ,Ajutați-l pe Daniel’.

La eveniment sunt invitați și pasionații de fotografie, amatori sau profesioniști, cărora organizatorii le adresează provocarea de a surprinde cele mai extreme și captivante cadre din spectacolul în 4×4. Cele mai bune fotografii vor fi înscrise, cu acordul autorului, în preselecția pentru cea de a doua ediție ENFO4x4 – Expoziția Națională de Fotografie Off-Road 4×4 – organizată în 2014 de clubul sportiv GTC MotorSport împreună cu f64.

Coordonate:

· Localitatea Frunzănești-Fundeni, județul Călărași

· Acces: prin comuna Cernica-Tanganu-Fundeni (aprox. 18 km)

· Coordonate GPS: 44°22’25.82″N ; 26°19’53.50″E

Program eveniment:

· 08.00 – 09.30 – Inscrieri si verificare tehnica masini

· 09.40 – 09.50 – Briefing echipaje participante

· 10.00 – START

· 13.00 – 13.30 – Tombola și licitatii

· 16.00 – Închidere Trial

· 16.10 – 16.30 – Înmânare diplome speciale

Condiții de participare:

· masini 4×4 echipate sau nu de offroad

· dotare minima: anvelope All -Terrain, centuri, căști auto/moto (pentru cine nu are casca, vor exista de împrumut la Start)

· echipaj format din pilot și copilot

· acte de identitate participanți

Pentru înscrieri, mai multe detalii și condițiile de participare accesați www.gtctrophy.ro.

Evenimentul este realizat sub egida CNOR și FRAS, cu sprijinul: GTC MotorSport, GTC Auto, Tiger Security, Aquatech Systems, JeepMania, LROC Romania, Forum Club 4×4, High Class Auto.
Pentru mai multe detalii despre Dani și cum poate fi ajutat accesați www.helpdani.eu

Persoane de contact:

ÎNSCRIERI & PARTICIPANȚI:

Razvan Cirap / 0723.541.851 / razvancirap@gtcauto.ro

Ovidiu Nedelcu / 0734.571.724 / onedelcu@gmail.com

MEDIA & PR:

Roxana Radu / 0748.087.022 / roxana@pratelier.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.