Canon 6D

Dupa ce Nikon a lansat cel mai compact DSLR in format FX din lume, Canon lanseaza cel mai usor DSLR din lume care dispune de un senzor CMOS full-frame: Canon 6D

canon full frame
Canon 6D

Pentru prima data, un model EOS include conectivitate Wi-Fi si GPS, care le permite fotografilor sa captureze imagini spectaculoase în miscare, sa foloseasca informatiile de localizare si sa le transfere wireless catre un calculator, smartphone sau direct în cloud.

Noul EOS 6D dispune de un senzor CMOS full-frame de 20,2 megapixeli nou-proiectat, care permite fotografilor sa realizeze imprimari la dimensiuni de poster sau sa decupeze imaginile fara a face nici un compromis calitativ. Gama ISO nativa 100-25.600 (extensibila între 50-102.400) ajuta la capturarea mai usoara ca oricand a unor imagini naturale, clare, chiar si într-un spațiu întunecat.
Noul sistem de autofocalizare cu 11 puncte ofera cea mai buna performanta în lumina slaba a unui sistem de autofocus Canon de pana acum. Cu focalizare pana la EV-3, echivalentul luminii lunii, subiectul ramane focalizat chiar si în cele mai grele conditii de iluminare, ceea ce permite libertatea de a fotografia peisajelor sau portretelor, pe timp de noapte, cu zgomot de imagine minim.

canon eos full frame
Canon EOS 6D

Masurand doar 144,5 x 110,5 x 71,2 mm si cu o greutate de 770 de grame, EOS 6D este cel mai compact DSLR full-frame produs vreodata de Canon.
EOS 6D are protectie împotriva prafului si a picaturilor, un corp cu componente de magneziu pentru robustete si o configuratie a butoanelor intuitiva, pentru control usor. Fotografii pot, de asemenea, sa vada cadrele în detaliu si în culori naturale pe ecranul îmbunatatit Clear View LCD de dimensiuni mari, cu diagonala de 3 inci (7,7 cm), de înalta rezolutie, anti-reflexie, care perminte vizualizarea chiar si în lumina solara puternica sau din unghiuri extreme.
Un nou grip pentru baterie BG-E13 ofera mai mult timp de functionare pentru sesiunile prelungite si, în acelasi timp, usureaza fotografierea cu aparatul în pozitie atat orizontala, cat si verticala. Folosit cu baterii LP-E6, gripul permite dublarea numarului de cadre. Acesta poate fi folosit si cu baterii de tip AA pentru mai multa accesibilitate si flexibilitate.

Canon EOS 6D va fi disponibil din decembrie a.c. la un pret estimativ de 2100 dolari US.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.