Canon Connected noul site cu tutoriale gratuite pentru creatorii de imagine

Creatorii de imagine, fie foto sau video, au acum la dispoziție Canon Connected, un site cu tutoriale gratuite, ca să vă dezvoltați noi abilități și tehnici în această perioadă fără precedent.

Creatorii de imagine tutoriale gratuite canon connected
Canon Connected – site tutoriale gratuite pentru creatorii de imagine

Canon Europe a anunțat lansarea Canon Connected, un hub de conținut cu acces gratuit, conceput pentru a educa, inspira și distra pasionații de fotografie și videografie.

Produs de Canon Ambassadors și o comunitate de cineaști și experți din toată Europa, videoclipuri educaționale și inspiraționale vor fi încărcate în hub în mod regulat, permițând oamenilor să învețe o nouă abilitate sau să își perfecționeze tehnica în aceste perioadă fără precedent #staiacasa

Pentru mulți fotografi și videografi profesioniști, măsurile restrictive de blocare impuse în întreaga lume au afectat capacitatea lor de a lucra și de a călători.
Canon Connected oferă acestor creatori de imagine oportunitatea de a împărtăși experiența, cunoștințele și talentul lor cu o comunitate virtuală de pasionați de fotografie și în acest proces, le permite să își continue traiul lor în siguranța casei lor.

site tutoriale gratuite creatorii de imagine canon connected
#canonconnected

Acoperind o varietate de subiecte relevante, videoclipurile vor cuprinde sfaturi, trucuri și tutoriale pentru oricine este interesat să învețe de la creatorii de imagine cu experiență sau pur și simplu să-și îmbunătățească abilitățile de fotografie sau realizare video.

cel.ro

Vizitatorii hub-ului Canon Connected vor putea selecta dintre videoclipurile produse de unii dintre cei mai apreciați fotografi și videografi din lume, printre care fotograful câștigător al premiului Pulitzer Daniel Etter, fotograful documentar și expediție Ulla Lohmann și expertul editorial Wanda Martin, vorbind despre cum poți înființa un studio foto acasă.

Citește și: Canon PowerShot G7 X Mark II review

În plus, fotograful de sport extrem Richard Walch împărtășește elementele sale esențiale despre vlogging, în timp ce fotograful de familie Helen Bartlett oferă sfaturi despre cum să fotografiezi copiii, chiar și pe cei neastâmpărați.

Pentru mai multe informații despre #CanonConnected vizitează siteul dedicat https://www.canon.co.uk/pro/canon-connected/

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Probabil ați auzit de efectul Placebo, dar există și efectul Nocebo! Vă îndemn să căutați singuri informații despre Nocebo, dar acum, pe scurt, vă recomand să încercați să reduceți sau evitați avalanşa de mesaje negative, in primul rând din presă.
Tu cum combați plictiseală în casă zilele astea? #stamacasa

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.