Canon Professional Services la Olimpiada de la Rio

Vă spuneam că agenţia de ştiri-imagini Getty Images s-a pregatit intens pentru Jocurile Olimpice de vară de la Rio , dar ca totul să decurgă bine pentru toţi fotoreporteri utilizatori de echipament Canon prezenţi în Brazilia, Canon Professional Services (CPS) este prezent cu un întreg “arsenal” de echipament foto de rezervă.

poza Canon Professional Services la Olimpiada de la Rio
Canon Professional Services la Olimpiada de la Rio

credit foto: Canon

Ştim cu toţii că aparatura electronică se poate defecta aşa că cei 78 de angajaţi Canon Professional Services (CPS) sunt pregătiţi să-i ajute pe fotografii de la Olimpiadă care au probleme cu dslr-urile, obiectivele sau accesoriile Canon, oferindu-le la schimb 950 corpuri de camere, 1.500 obiective şi numeroase accesorii. Dacă nu mă înşel unele produse Canon pot fi închiriate de membrii CPS; amănunte despre programul Canon Professional Services pot fi citite pe această pagină

poza echipament canon CPS Olimpiada de la Rio
CPS la Olimpiada de la Rio

Credit foto: Canon

Fotograful american Jeff Cable, are pe blogul lui un articol mai amplu despre CPS prezent la Olimpiada de vară de la Rio.

Dacă doriţi să vedeţi ultimele imagini realizate de fotoreporterii Getty Images la Olimpiada de vară de la Rio vizitaţi pagină Getty dedicată.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.