Concurs de fotografie

Fa o poza! Surprinde in imagini ignoranta care distruge mediul inconjurator!

Inutile masini de teren de sute de cai putere care murdaresc ireversibil aerul pe care il respiri? Terase ridicate nonsalant in mijlocul parcurilor? Blocuri turn sau cartiere rezidentiale construite pe locul spatiilor verzi unde ai copilarit? Ignoranti la gratar in mijlocul unei arii protejate?

Concursul pe care ti-l propunem te invita sa surprinzi in imagini ignoranta oamenilor din jurul tau. Trimite-ne la concursfoto@mma.ro imagini cu lucrurile inutile care murdaresc aerul si omoara mediul inconjurator.
Cele mai expresive dintre ele vor fi premiate pe masura:

Premiul 1 – o bicicleta, alternativa eco de luat in seama atunci cand mergi la scoala/serviciu
Premiul 2 – o pereche de role, in cazul in care nu-ti plac bicicletele
Premiul 3 – o pereche de pantofi sport, cu care sa mergi mai mult pe jos

Desfasurarea concursului

Concursul se va desfasura pana la 1 septembrie 2009, castigatorii fiind anuntati pe 7 septembrie. Fotografiile trimise in afara acestor date nu vor intra in concurs. Participantii vor trimite nu mai mult de trei fotografii in format digital, alb-negru sau color, la adresa de e-mail concursfoto@mma.ro . Fiecare e-mail va contine numele corect al participantului, o scurta legenda a fotografiilor, precum si datele lor de contact la adresa de e-mail. Toate fotografiile vor fi postate pe web site-ul www.preadetot.ro la sectiunea concurs foto. Castigatorii vor fi alesi de catre un juriu care va fi alcatuit de cate un reprezentant al organizatorilor. Vor fi premiate cele trei fotografii care au inregistrat cele mai multe voturi din partea juriului.

Sursa.

fotostefan

3 thoughts on “Concurs de fotografie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.