Concurs de fotografie organizat de Kata

Kata incepe anul 2012 cu un concurs foto care va poate aduce un premiu mult visat, daca acceptati provocarea de a realiza cea mai buna fotografie de actiune si a imbina pasiunea pentru fotografie cu cea pentru Kata.

kata photo competition
kata

“Take a Shot” este concursul foto care va propune sa realizati cea mai buna fotografie de actiune in care sa apara o geanta sau un rucsac foto de la Kata si o postati pe site-ul special creat pentru acest eveniment sau pagina de Facebook.

Fotografiile alese de juriul format din designerii Kata, la randul lor fotografi pasionati, si care vor fi incluse in sectiunea ”Categorii de top” de pe site-ul Kata, vor aduce fericitului fotograf care le-a realizat un produs Kata, premiu ce poate fi castigat in fiecare zi. La sfarsitul concursului, primele 3 fotografii alese ca fiind cele mai bune vor fi rasplatite cu un rucsac sau geanta foto Kata.
Iar cum pasiunea pentru fotografie nu are granite, la fel este si acest concurs, la care poate participa oricine este pasionat de fotografie si de calitatea produselor Kata. Fotografiile pe care le trimiteti pot sa reprezinte doar geanta sau rucsacul Kata, sau puteti alege un personaj care sa le insoteasca, iar locatia este de asemenea la alegerea voastra, fie un loc special, fie un simplu peisaj urban.
Iar daca vorbim de alegeri, puteti sa va alegeti si premiile zilnice, dintr-o lista de produse purtand marca Kata care se schimba periodic. In plus, daca va numarati printre cei alesi, fotografia voastra va aparea pe site-ul Kata purtand numele vostru, avand astfel sansa sa fiti cunoscut la nivel international, intr-o comunitate fotografica de exceptie.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.