Concurs foto: cea mai frumoasa fotografie de nunta

Ghidul Miresei, impreuna cu Viste Fotografia isi propun sa desemneze cea mai frumoasa fotografie de nunta a anului 2008.

Se cauta fotografii inedite, spectaculoase, artistice sau pur si simplu, emotionante, realizate de profesionisti sau de amatori, care sa ne lase cu gura cascata!!! Te poti inscrie in concurs cu o fotografie de la nunta ta, sau cu o fotografie pe care tu ai realizat-o la o alta nunta (nu conteaza in ce an).
Desfasurarea concursului:
Participantii vor trimite pe adresa concurs@ghidulmiresei.ro o singura poza propusa spre jurizare insotita de un numar de telefon, mentionand in subiectul mesajului Pentru Concursul Fotografia de nunta.
Data limita de trimitere a mesajelor este 30 noiembrie 2008.
In perioada 3 -16 decembrie 2008, fotografiile vor fi postate la sectiunea Concursuri pentru a fi votate de catre utilizatorii Ghidul Miresei.

Pe data de 18 decembrie (dupa o verificare detaliata a voturilor in vederea identificarilor posibilelori tentative de frauda*) se vor desemna trei fotografii finaliste. In data de 19 decembrie 2008, un juriu format din reprezentatii Viste Fotografia si Ghidul Miresei, vor analiza fotografiile finaliste si vor desemna fotografia castigatoare. In cadrul jurizarii se vor analiza urmatoarele aspecte:
1. expunere – se refera la calitatea tehnica a imaginii (luminozitate, contrast, claritate etc.)
2. compozitia – se refera la continutul estetic al fotografiei (originalitate, creatia pe mai multe planuri etc.)
3. expresivitate – se refera la impactul vizual si emotional al imaginii.

Castigatorii vor fi anuntati pe website-ul www.ghidulmiresei.ro, la sectiunea Concursuri, pe 19 decembrie 2008.

Alte detalii: concurs foto GhidulMiresei.ro

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

5 thoughts on “Concurs foto: cea mai frumoasa fotografie de nunta”

  1. In urma analizarii de catre juriu a pozelor finaliste, in data de 18 decembrie s-a decis fotografia castigatoare, pentru care se va acorda Premiul I, care consta intr-o imprimanta foto ultra-performanta.

    In urma tragerii la sorti din data de 19 noiembrie 2008, s-a hotarat acordarea Premiului 2. Tragerea la sorti a inclus TOATE fotografiile participante la concurs, nu doar fotografiile finaliste.

    PREMIUL I – o imprimanta foto HI-TI 730PS: Fotografia nr. 182, Daniel Pazmany

    PREMIUL II – un aparat foto HI-TI 8MPX: Fotografia nr. 95, Alin Gabor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.