Concurs foto: Fashion United Exhibition

In perioada 22 octombrie – 15 noiembrie puteti vizita in incinta Plaza Romania din Bd. Timisoara nr. 26, sector 6, Bucuresti, expozitia foto Fashion United Exhibition. Aceasta contine 32 de fotografii ale cunoscutului fotograf de moda Sebastian Enache, care va vor introduce in lumea fermecatoare a frumusetii si a elegantei, a vedetelor si a modelelor celebre.

Plaza-Romania-banner

Cu aceasta ocazie Nikon, Epson si Plaza Romania va invita sa participati la concursul foto Fashion United, care va da ocazia sa deveniti fotografi de moda. Puteti inscrie pe site-ul www.plazaromania.ro, in perioada 22 octombrie – 15 noiembrie, fotografii care surprind personaje elegante, imbracate la moda, in ipostaze interesante.

Marele premiu al concursului este o excursie pentru doua persoane in strainatate, iar premiile 2 si 3 constau intr-un aparat foto Nikon COOLPIX S220, respectiv o imprimanta Epson Stylus P50.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Regulamentul concursului poate fi citit aici.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.