Copacul cu Carti – redeschis in parcul Cismigiu

În weekend dacă tot am avut ceva treburi în apropiere de Cişmigiu, am dat o tură prin acest parc, unde am văzut că a revenit şi Copacul cu Cărţi.

poza copacul cu carti cismigiu bucuresti
Copacul cu Carti

Pentru al treilea an consecutiv, „Copacul cu cărţi“, evenimentul care îşi propune să-i ajute pe cei interesaţi să redescopere plăcerea cititului în mijlocul naturii, a revinit în Parcul Cişmigiu, cu sute de volume.

carturesti.ro

Copacul cu Cărţi poate fi găsit până la 14 august 2016 pe peluza dintre intrările Rigas şi Victor Eftimiu (cu aproximaţie, cam pe aici).

foto copacul cu carti cismigiu bucuresti
carti in copac

Conform organizatorilor, creart (Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti) , publicul de toate vârstele va avea acces gratuit la peste 500 de titluri de cărţi din toate domeniile, reviste şi publicaţii de specialitate, se va putea relaxa pe fotoliile puf, hamacele şi păturile amplasate pe iarbă, va asculta muzică ambientală şi se va putea distra participând la atelierele şi activităţile programate în fiecare weekend.

poza copacul cu carti parcul cismigiu
in cismigiu

Zona va fi deschisă între orele 17.00 — 22.00, de luni până joi, şi va fi dedicată în totalitate lecturii, iar vineri, începând cu ora 18.30, şi sâmbătă — duminică, începând cu ora 11.00, vor fi programate ateliere de creaţie pentru copii. Serile de weekend se vor încheia cu proiecţii de film documentar şi scurtmetraje pentru toate gusturile, pe teme de interes larg.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Accesul la eveniment este liber. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.creart.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CopaculcuCarti

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.