Cum se fabrica? Genti Pelican pentru transportul echipamentelor foto-video

Pelican produce genți rigide pentru transportul echipamentului foto și video de toate mărimile și formele. Multe din gențile profesionale Pelican vin personalizate din fabrică sau pot fi personalizate acasă de utilizator.

poza Genti Pelican valiza protectie echipmanet
Genti Pelican

Firma Pelican s-a înființat în 1976 într-un garaj din Torrance, California, SUA, iar în prezent s-a extins în 26 de țări. Inițial prima geantă Pelican a fost concepută ca o carcasă etanșă (proiectantul original era interesat de scufundări, iar prima geantă a fost un kit de prim ajutor care a fost etanș), dar carcasele de astăzi servesc o bază de clienți mult mai mare iar în industria foto și video, acestea sunt foarte de comune.

poza valiza rigida profesionala pelican protectie echipmanet
Genti Pelican – protectie echipament fragil

Marca americană Pelican este cunoscută și comercializată în Europa sub denumirea Peli Products.

genti profesionale rigide peli pelican
Peli Products – Genti rigide Pelican

f64.ro

valiza rigida peli protectie echipament foto video laptop
Peli Products
poza valiza rigida protectie socuri ermetica peli products Genti Pelican
Peli Products

În videoclipul de 6 minute sunt prezentate câteva aspecte din procesul de fabricare al genților Pelican. Gențile rigide încep ca niște palete minuscule din plastic care sunt depozitate în silozuri mari și acestea sunt încălzite într-o formă lichidă, iar apoi injectate folosind o presă uriașă numită Colossus, care folosește matrițele pentru a crea gențile și valizele rigide.

Asamblarea genților Pelican se face folosind atât roboți cât și ansamblare manuală. Carcasele au o supapă menită să permită utilizatorului să deschidă valiza chiar dacă există presiuni diferite în afara valizei.

poza genti pelican valize profesionale rigide protectie echipament
valiza rigida antisoc – protectie echipmanet foto-video

Gențile și valizele rigide Pelican sunt unele dintre cele mai populare produse profesionale din lume, fiind utilizate de către armată și poliție, pompieri, oameni de știință și echipe tehnice, dar și de fotografii profesioniști care vor să ducă echipamente fotografice delicate și scumpe pe teren și să se asigure că acesta rămân protejate și în siguranță.

ishoot.ro

Sunt disponibile o gamă variată de produse Pelican: genți laptop, genți voiaj, trolere, genți transport drone, genți protecție carduri de memorie CF sau carduri SD

Citește și: Husa tricotata pentru aparat foto DSLR

În România gențile profesionale Pelican pot fi cumpărate de la emag Alte mărci de genți rigide care oferă protecție sporită la șocuri în transportul echipamentului foto-video pot fi cumpărate de la F64

Tu cum îți protejezi echipamentul foto sau video în timpul transportului?

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.