Curs de fotografie de nunta

Agentia ImPhoto lanseaza pe 1 septembrie un atelier-curs de fotojurnalism de nunta*, prezentat de fotograful Aurel Virlan.

Fotojurnalistul de nunta* Aurel Virlan va detalia tehnicile personale de lucru din spatele portofoliul sau, facand o analiza a jobului de fotograf de nunta.

fotograf de nunta
aurel virlan (stanga)

Cursul va imbina teoria si practica pentru a fi utile atat celui care vrea sa abordeze prima nunta ca fotograf, cat si celui care vrea sa-si perfectioneze cariera. Scopul acestui atelier este de a va economisi ani de studiu, de incercari si de erori.

Aurel Virlan va fi antrenorul vostru personal in timpul unei sesiuni foto reale in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Cursul se va tine la cafeneaua “La Fotografi”, Str. Selari nr. 9-11, Centrul Vechi, Bucuresti.

Detalii:
Data: 1 septembrie 2010
Durata: o zi
Locatie: cafeneaua La fotografi
Locuri disponibile: 15
Pret: 599 RON

Pentru detalii suplimentare puteti contacta organizatorii la:
Telefon: 0758 022 460.
E-mail: mihaela.becheru@imphoto.ro

Explicatia pentru asterix: personal cred ca termenul “fotojurnalism de nunta” a fost inventat din motive de marketing. Jurnalismul sau in cazul nostru fotojurnalistul ar trebui sa prezinte acele parti ale realitatii care sunt cumva ascunse interesului public; cum s-ar spune trebuie aratat amebele fete ale mondei.
In schimb fotografia de nunta se apropie mai mult de fotografia comerciala; fotografiile respective sunt atent selectionate,ele prezinta doar o fata a monedei, iar uneori fotografiile respective sunt foarte prelucrate.
Dar acest aspect nu trebuie sa va impiedice sa participati la cursul foto; Aurel Virland fiind un fotograf cu multa experienta, de la care aveti multe de invatat.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.