Cursuri foto pentru tineri si copii

Parintii, copiii, tinerii interesati de cursuri foto au acum la dispozitie noile cursuri foto National Photographic care vor incepe la data de 28 martie. Cursurile sunt destinate tuturor celor care isi doresc sa invete mai multe despre fotografie intr-un cadru deschis, profesionist si intr-o modalitate dinamica, interactiva, presarata cu multe activitati practice.

curs foto pentru copii
curs foto

Veti invata notiunile de baza in fotografie si cum puteti sa utilizati aparatul foto pentru a va exprima propriile ganduri in imagini. Cursurile sunt special concepute pentru tineri, incluzand multe activitati practice care angreneaza participantii printr-un mod de invatare experiential. 

Cursul Photography Basics cuprinde 5 sedinte a cate 3 ore fiecare, iar intalnirile grupei din 28 martie se vor desfasura in fiecare miercuri timp de 5 saptamani. In curand va exista si o grupa de weekend pentru cei interesati. 

Pret: 400 lei

Puteti afla mai multe despre programa cursului aici: Agenda Photography Basics sau Cristina Ardelean +40.722163240  

In curand vor avea si un curs de fotografie pentru copii cu varstele intre 12 si 15 ani. In cadrul acestui curs copiii vor putea sa invete despre fotografie intr-un mod personal prin activitati practice si informatii teoretice gandite special pentru varsta si capacitatea lor de asimilare a teoriei. 

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.