Datacolor si X-Rite prezinta webinare despre managementul culorii: de la ecran la print

Cele doua mari firme producatoare de colorimetre, Datacolor si X-rite, organizeaza pe 30 septembrie doua webinare gratuite despre managementul culorii. Mai exact, webinar-ele ne va prezenta cum sa obtinem la print culorile care le vedem pe ecranul calculatorului sau al laptopului .

Datacolor SpyderChecker 24
Datacolor SpyderChecker 24

Webinar-ul Datacolor ne va prezenta o solutie de lucru, incepind inca de la calibrarea imaginilor RAW, a monitorului folosit pentru editare fotografiilor si terminand cu crearea unor profile pentru imprimanta. Aceasta solutie, prezentata de Richard West, este bazata pe kit-ul Spyder5STUDIO, care contine colorimetrul DataColor Spyder5 ELITE un Datacolor SpyderCUBE si un SpyderPRINT.

Participarea la webinar este gratuita, dar trebuie sa va inregistrati pe aceasta pagina:
http://info.datacolor.com/acton/form/5553/024e:d-0003/0/index.htm?sid=bMvCtNT6i

Vezi si: Solutia de management de culoare pentru Android de la Datacolor

Similar, webinar-ul X-Rite, sustinut de Marianna Santoni, ne va prezenta intregul fluxul de obtinere, prelucrare si afisare a imaginii fotografice pina la imprimare. Desigur, metoda ei, este bazata pe colorimetrele X-Rite

colorimetru X-Rite
colorimetru X-Rite
x-rite colorimetru calibrare laptop
X-Rite

Webinar-ul gratuit are loc tot pe 30 septembrie, de la ora 19 (ora Romaniei), iar pagina pentru inregistrare este acesta.

One thought on “Datacolor si X-Rite prezinta webinare despre managementul culorii: de la ecran la print”

  1. Iata ca aflat un subiect foarte interesant prezentat intr-un mod greu de gasit in internetul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.