Din programul Bucharest Fashion Week

Incepe Bucharest Fashion Week !

Organizatorii festivalului au pregatit pregatit 5 seri speciale – 12-16 noiembrie, eveniment gazduit pentru a treia oara de Rin Grand Hotel – in care cei mai importanti designeri romani, tineri designeri, brand-uri internationale de prestigiu si creatori internationali isi vor prezenta propria viziune asupra ultimelor tendinte din moda.

Laura Olteanu si Mihai Albu continua colaborarea inceputa cu cativa ani in urma, pregatind pentru aceasta editie 2 colectii, una de rochii de seara create si accesorizate in stilul spectaculos cu care ne-au obisnuit si cucare vor deschide festivalul si, bineinteles, o colectie de rochii de mireasa.

In prima seara, Benvenuti va prezenta o colectie de accesorii, incaltaminte si genti ale celor mai cunoscute brand-uri din domeniu.

Zina Dumitrescu ne-a pregatit pentru cea de-a doua seara de festival o colectie in stilul romantic cu influente retro in stilul creatiilor prezentate la editiile anterioare.

Catalin Botezatu a pregatit doua colectii pentru aceasta editie a Bucharest Fashion Week. Prima dintre ele, “Rich, famous, snobe”,se adreseaza doamnelor, iar cea de-a doua, “Tools”, este dedicata barbatilor.

Vedetele nu vor lipsi din prezentarile designerilor nici la aceasta editie a Bucharest Fashion Week. Delia Matache a ales a poarte in premiera rochia de mireasa din colectia Nausicai Mircea iar Simona Patruleasa va defila pe podiumul de la Rin Grand Hotel pentru brand-ul de haine casual Mexton, a carui imagine este.

Tot personalitati va aduce pe scena si Adina Buzatu. 12 barbati dindomenii de activitate diferite vor defila in tinute pe care creatoarea le-a considerat ca fiind cele mai potrivite pentru personalitatea fiecaruia.

Sambata, 15 noiembrie, este seara de gala a Bucharest Fashion Week, seara dedicata superlativelor din moda si modeling romanesc.
Romanian Fashion Awards – oscarurile modei si modeling-ului romanesc, vor fi acordate celor mai importante nume din domeniu. Tot atunci va avea loc concursul Top Model Romania, aflat la cea de-a 13-a editie.

Bineinteles ca prezentarile de moda nu pot lipsi nici din aceasta seara de gala, iar Ersa Atelier, Miss Bikini si designerul american Andres Aquino, organizator al USA Fashion Week, ne vor prezenta ultimele lor colectii.

Ziua de duminica va fi dedicata celor mici. Copii ai vedetelor din Romania, dar nu numai, vor defila pentru brand-uri precum Crido Kids, Zig-Zag sau Kasta Morrely Kids.

Alte creatii prezentate la aceasta editie a Bucharest Fashion Week vor fi semnate: Nelmar, Brumihar, Veronesse, Glamour, Stefan Musca, Scheremet, Quiksilver, J. Lo, Izabela by Cristiana Purdescu, Casa Giulia, End Limits, Moda Miss, Lancaster, Cleopatra Lux, Bien Savvy, Piera, Dolena, BSB, Dia Collection, Escalade dar si studentii de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti.

Peste 100 de top modele vor defila in cele 5 zile ale Bucharest Fashion Week iar Claudia Neghina, Ioana Francia sau Nicoleta Gaburici sunt doar cateva dintre acestea.

Sursa: http://www.fashiontvromania.com/

fotostefan

One thought on “Din programul Bucharest Fashion Week”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.