Divertisment 4K disponibil pe Sony BRAVIA 4K prin lansarea platformei Android TV

Sony revoluționează experiența de home entertainment prin lansarea noii game BRAVIA™ 2015. Noua serie cuprinde 12 modele 4K Ultra HD TV.

BRAVIA 4K
BRAVIA 4K

Noua serie de televizoare înglobează cele mai bune tehnologii, de la imaginea 4K senzațională, la interfața intuitivă smart și platforma Sony Android TV™, totul într-un corp ultra subțire și cu sunet de înaltă rezoluție la cea mai bună calitate.

Procesor 4K X1 pentru imagini excepționale

Lansat anul acesta, procesorul de 4K X1 aduce o claritate uimitoare, fie că urmărești filme 4K, conținut High Definition sau Standard Definition, dar și atunci când te uiți la clipuri online. Noul procesor X1 este cheia imaginilor clare, cu contrast ridicat și culori strălucitoare și naturale indiferent de sursa de semnal. Acesta analizează în detaliu calitatea semnalului oferit de sursă și îmbunătățește conținutul HD sau SD până la rezoluție 4K. Orice imagine este redată în culori realiste și contrast rafinat. Zgomotul de imagine este redus, iar contrastul este îmbunătățit dinamic pentru imagini strălucitoare și un negru profund.

Explorezi o nouă lume cu Android TV

televizor Sony BRAVIA KD-65X9000C ANDROID
Sony BRAVIA KD-65X9000C ANDROID

Noua platformă Android TV îmbunătățește experiența de vizionare aducând pe ecranul generos al televizorului toate aplicațiile apreciate pe telefon sau pe tabletă. Noua linie BRAVIA cu platformă Sony Android TV îți oferă aplicațiile pe cel mai mare ecran din sufragerie și îți permite să explorezi o gamă variată de filme, muzică, imagini, jocuri, aplicații, funcția de căutare și multe altele, toate purtând semnătura calității Sony.

televizor Sony BRAVIA KD-49X8300C ANDROID
Sony BRAVIA KD-49X8300C ANDROID

Cu ajutorul microfonului încorporat în telecomanda cu touch, poți folosi oricând funcția de comandă vocală pentru a naviga prin conținut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicația Google™ Cast™ poți “trimite” simplu și rapid conținutul din telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului.

Noua interfață mult mai intuitivă aduce la vârful degetului conținutul și aplicațiile disponibile prin care poți naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie că vrei să treci prin canalele TV, să cauți clipuri pe internet, să te uiți la cele mai noi fotografii sau filme stocate în telefon.

Design nou pentru cele mai subțiri televizoare 4K

televizor Sony BRAVIA KD-65X9000C grosime subtire
Sony BRAVIA KD-65X9000C

Noua linie BRAVIA nu este doar mai inteligentă, dar este și mai subțire. Uimitorul model X90C dezvăluie un design nou “Floating Style” care oferă o grosime de doar 4,9mm. Datorită suportului pentru perete disponibil în pachet, noul X90C are cu adevărat un aspect uimitor atunci când este montat pe un perete.

Auzi fiecare detaliu cu ajutorul tehnologiei High-Resolution Audio

Tehnologia High-Resolution Audio își face debutul pe noua linie de televizoare BRAVIA 2015 încorporată în televizoarele X94C și X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio se referă la orice înregistrare audio care are o calitate mai bună decât cea existent pe un CD, aducând muzicii cele mai fine și subtile detalii.

Datorită tehnologiei DSEEHX, sunetul redat de televizoare este îmbunătățit automat pentru o experiență audio captivantă.

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K și Full HD vor fi disponibile în Europa începând din luna februarie 2015.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.