DJI Pocket 2 noua camera de actiune dotata cu stabilizator gimbal pe 3 axe

DJI Pocket 2 este cea mai nouă cameră de acțiune, dedicată în special celor interesați de vlogging. Având dimensiuni mici și fiind foarte portabilă, Pocket 2 este o cameră de acțiune care vă permite să capturați singur momentele memorabile.

DJI Pocket 2 camera actiune stabilizator gimbal 3 axe
DJI Pocket 2 – camera actiune – gimbal 3 axe

DJI, firmă cunoscută mai mult pentru dronele fabricate, a început să producă camere de acțiune (ca de exemplu DJI Osmo Action), stabilizatoare de imagine (ca de exemplu DJI OM 4) sau seria Pocket este o combinație între cameră de acțiune și stabilizator gimbal. Astfel pe lângă un stabilizator performant sau gimbal pe trei axe, te bucuri și de o cameră foto-video performantă.

camera actiune stabilizator 3 axe vlogging selfie
Pocket 2 – camera foto-video vlogging

O cameră pentru vlogging trebuie să filmeze 4K, preferabil în HDR, să aibă o stablizare foarte bună a imagini și nu în ultimul rând să fie ușor de folosit. Noul DJI Pocket 2 bifează toate aceste cerințe.

Ajuns la a doua ediție, noul DJI Osmo Pocket 2 utilizează un design foarte similar cu versiunea originală. În continuare, ai o cameră de înaltă rezoluție montată pe un gimbal pe 3 axe, iar acel mecanism este atașat unui mâner cu un ecran micuț, dar suficient de mare pentru a-ți forma o opinie clară vizavi de conținutul imortalizat.

DJI Pocket 2 camera vlogging selfie gimbal 3 axe
mini trepied – accesoriu pentru Pocket 2

Camera Pocket 2 folosește un senzor de 1/1,7 inch și 64 de megapixeli. În funcție de ceea ce vrei să faci cu camera, o poți folosi pentru fotografii de 16 sau 64 de megapixeli, cu zoom de 4 sau 8x. Funcția de autofocus s-a bucurat de asemenea de un upgrade important.

poza camera actiune DJI Pocket 2 copil leagan
copilarie

Tehnologia DJI Pocket 2 este excelentă pentru fotografii creative, cum ar fi cele realizate cu expunere îndelungată. Efectul Glamour vă permite să împărtășiți întotdeauna cel mai bun selfie. Oferind o vedere unghiulară de 93 de grade, Pocket 2 permite capturi mai flexibile și fotografii perfect compuse pentru social media.

ishoot.ro

Indiferent de modul în care vă mișcați, DJI Pocket 2 vă menține în fotografie cu Active Tracker 3.0. Opțiunea de timelapse vă permite să transformați orele în secunde, iar Motionlapse adaugă o mișcare lină camerei. Hyperlapse folosește EIS pentru a menține un cadru stabil.

DJI Pocket 2 selfie mode camera foto video gimbal 3 axe vlloger
Pocket 2 selfie mode

Modul Story folosește șabloane video și muzicale pentru realizarea unor mini-filme interesante în doar câteva mișcări. Astfel, DJI Pocket 2 este potrivită pentru creatorii de conținut. În plus, AI Editor combină automat clipurile.

DJI Pocket 2 poate filma clipuri video 4K cu 60 de cadre pe secundă. Ai un bitrate pentru filmare de 100Mbps, pentru imagini clare, fără artefacte de compresie, fie și la viteză foarte mare. Poți filma HDR și, din nou, sistemul de autofocus îmbunătățit te va ajuta la clipuri care arată bine.

Citește și: Samsung Galaxy Tab S7 – review tableta 11 inch cu stylus

S-au făcut progrese și în ceea ce privește sunetul. Noul Pocket 2 are patru microfoane pentru un sunet stereo mai bun. Dacă faci zoom, microfoanele se vor concentra pe același conținut pe care l-ai mărit. Ca bonus, nu lipsesc nici funcțiile de slowmotion, timelapse, hyperlapse, motionlapse și panorama.

În plus, poți să faci streaming live pe Facebook, YouTube sau RTMP direct din cameră.

camera video compacta performanta vlogging vlogger
camera actiune compacta – gimbal 3 axe

Echipat pentru a stabiliza mișcarea și a face fotografii clare, Pocket 2 vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a crea imagini de neuitat. Camera Pocket 2 se potrivește perfect în mână, geantă sau buzunar, astfel încât să îl puteți transporta oriunde.

DJI Pocket 2 are un preț de 1.8000 lei, iar versiunea Creato Combo, care include numeroase accesorii, costă 2.480 lei.

Echipamentele DJI sunt disponibile la F64 sau la eMag sau la Photosetup

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.